Rulouri de salata verde cu branza si sos de hrean



Ingrediente la 4 portii – 150g/portii
– Branza Ricotta – 0.16 kg ;
– Branza telemea – 0.12 kg ;
– Branza de burduf – 0.12 kg ;
– Unt – 0.06 kg ;
– Smantana – 0.18 kg ;
– Ceapa verde – 1 legatura ;
– Ridichi – 1 legatura ;
– Verdeata – 0.04 kg ;
– Salata verde – 1 buc ;
– Hrean – 0.08 kg ;
– Sare, piper.
Proces tehnologic
Operatii preliminarii
Salata verde se curata si se spala sub jet de apa rece.
Ceapa, ridichiile, mararul se curata, se spala si se taie: mararul marunt, ceapa ineluse, ridichiile julienne.
Tehnica de preparare
Din branzeturi, unt, smantana, sare, piper, marar si ceapa verde se preparar o compozitie cu care se umple sarmalutele. Se fac 3 buc/portie.
Sos: din 0.3 kg smantana, 0.2 kg hrean, sare, piper se face sosul de hrean.
Mod de servire si prezentare
Se aseaza sarmalutele pe farfurie cu sos de hrean langa si se presara deasupra ridichiile taiate julienne si inelusele de ceapa verde.
Bucătar: Constantin Grigoraș

Reteta zilei este oferita de Continental Hotels