Roșii umplute cu conopidă



Roșii umplute cu conopidă
Roșii umplute cu conopidă

4 porții – 60 minute

  • 12 roșii
  • 1 conopidă mică
  • 2 cartofi
  • 1 linguriță muștar
  • 100ml ulei
  • ± sare, piper

Tăiați un “căpăcel” la partea de deasupra a roșiilor, goliți-le de miez, presărați-le cu sare și lăsați-le cu gura în jos să se scurgă 10 minute.
Desfaceți conopida în buchețele și puneți-o la fiert în apă cu sare.
Cartofii curățați fierbeți-i și faceți din ei un piure. Puneți în piure muștarul și faceți o maioneză, adăugând uleiul puțin câte puțin. Puneți conopida mărunțită în maioneza de cartofi și cu acest amestec umpleți roșiile. Presărați pe deasupra verdeața tocată mărunt.