Involtinni Panna 6 sept. • Rețeta zilei Involtinni Panna Ingrediente: – Mușchiuleț de vită 200 g – file afumat 40 g – prosciuto crudo 40 g – cașcaval 40 g – condimente, sos ciuperci Mod de preparare: Carnea se aplatizează pentru șnițel. Se umple cu afumătură, prociuto și cașcaval,… 6 sept. • Rețeta zilei Involtinni Panna
Jambon cu sos de piersici 30 aug. • Rețeta zilei Jambon cu sos de piersici Ingrediente: – 200 g jambon – 100 ml suc de piersici – 1 lingură zahăr brun – 2 lingurițe de muștar – 30 gr unt – amidon, condimente Mod de preparare: Se prăjesc feliile de jambon într-o lingură de unt,… 30 aug. • Rețeta zilei Jambon cu sos de piersici
Escalop Lamont 23 aug. • Rețeta zilei Escalop Lamont Ingrediente: – mușchi de vită 220 g – 2 ouă – 2 linguri făină – 2 linguri pesmet – 50 g unt – 2 felii bacon – 80 g cașcaval – sos de legume picant Mod de preparare: Carnea se… 23 aug. • Rețeta zilei Escalop Lamont
Atylla Csirke 16 aug. • Rețeta zilei Atylla Csirke Ingrediente: Piept pui 200gr. Bacon 30 gr. Piept ardelenesc 30 gr. Cârnăcior patrician Cașcaval 30 gr. Legume 50 gr. Crochete cașcaval 5 buc. Preparare: Pieptul se umple cu afumătură, cârnacior, cașcaval, legume, apoi se face rulou, care se dă prin… 16 aug. • Rețeta zilei Atylla Csirke
Cotlet de porc grafinat cu emmenthal 9 aug. • Rețeta zilei Cotlet de porc grafinat cu emmenthal Ingrediente: – 220 gr de cotlet – 50 gr brânză emmenthal – 50 gr unt – ulei – 50 ml smântână – 1 lingură muștar Dijon – sare, piper Mod de preparare: Cotletul se rumenește… 9 aug. • Rețeta zilei Cotlet de porc grafinat cu emmenthal