Lup de mare la cuptor cu legume și sos de vin 9 iun. • Rețeta zilei Lup de mare la cuptor cu legume și sos de vin Ingrediente: – 1 pește lup de mare – vin alb – busuioc proaspăt – orozmarin – roșii cherz – ardei gras – brocoli – haribi – capere – ceapă – unt – sare – piper… 9 iun. • Rețeta zilei Lup de mare la cuptor cu legume și sos de vin
Misto de pește cu legume juliene 12 mai • Rețeta zilei Misto de pește cu legume juliene Ingrediente: – file de somon 50 g – file de pangasius 50 g – calamari 50 g – crevete block tiger – morcov – dovlecel – ardei gras roșu – ardei gras verde Mod de preparare: Se pune peștele la… 12 mai • Rețeta zilei Misto de pește cu legume juliene
Pulpă de rață cu sos de vin roșu și gutui 5 mai • Rețeta zilei Pulpă de rață cu sos de vin roșu și gutui Ingrediente: – 2 pulpe de rață – 1 ceapă tăiată în patru – 1 căciulă de usturoi necurățat tăiată în două – foi dafin – vin roșu – 1 gutuie tăiată cuburi – 1 crenguță… 5 mai • Rețeta zilei Pulpă de rață cu sos de vin roșu și gutui
Friptură de porc cu pere 21 apr. • Rețeta zilei Friptură de porc cu pere Ingrediente: – o lingură de ulei – 2 cepe roșii feliate – 2 pere, tăiate în 4 fără sâmburi – 3 crenguțe de rozmarin tocate – 4 bucăți cotlet de porc – o felie mică de brânză cu mucegai albastru… 21 apr. • Rețeta zilei Friptură de porc cu pere
File de ton cu legume 31 mart. • Rețeta zilei File de ton cu legume – 250 g file de ton – 150 g spanac tocat – 1 dovlecel (cca. 200 g) tăiat juliene – 2 morcovi tăiați juliene – sare – piper – usturoi tocat mărunt – ulei de măsile Se taie morcovul și… 31 mart. • Rețeta zilei File de ton cu legume
Involtini de vinete și gamberoni 17 mart. • Rețeta zilei Involtini de vinete și gamberoni Ingrediente pentru 4 persoane: – o vânătă de 400 g – 8 gamberoni (creveți decorticați cu coadă) – 40 g ardei verde – oțet alb – capere – usturoi – pătrunjel – ulei măsline – piper Timp de preparare: circa… 17 mart. • Rețeta zilei Involtini de vinete și gamberoni
Calmari umpluți cu dovlecei 10 mart. • Rețeta zilei Calmari umpluți cu dovlecei Ingrediente pentru 4 persoane: – 120 g dovlecei – 80 g miez de pâine – 16 roșii cireșe – 12 calmari – oregano – oțet – suc de lămâie – măsline fără sâmburi – ulei de măsline – sare, piper… 10 mart. • Rețeta zilei Calmari umpluți cu dovlecei
Medalion de porc cu cremă de linte 3 mart. • Rețeta zilei Medalion de porc cu cremă de linte Ingrediente pentru 6 persoane: – 2 bucăți file de porc – 500 g linte fiartă scursă – 24 felii bine alese de speck (prosciutto) – vin alb sec – supă extract de carne – salvie… 3 mart. • Rețeta zilei Medalion de porc cu cremă de linte
Misto de legume în trei culori 24 feb. • Rețeta zilei Misto de legume în trei culori Ingrediente pentru 4 persoane: Misto colorat: – 300 g conopidă fiartă – 300 g spanac fiert – 300 g lapte – 200 g morcovi fierți – 60 g parmezan – 50 g brânză fără grăsimi – 5 ouă – 3… 24 feb. • Rețeta zilei Misto de legume în trei culori
Terine cu brânză de capră 17 feb. • Rețeta zilei Terine cu brânză de capră Ingrediente pentru 6 persoane – 200 g brânză de capră – 70 g iaurt natural – 4 dovlecei medii – 4 gălbenușuri de ou – 3 ardei – roșii chery – busuioc – ulei de măsline – sare – piper… 17 feb. • Rețeta zilei Terine cu brânză de capră
Ruladă de curcan cu brânză ricota și nuci de cajou 10 feb. • Rețeta zilei Ruladă de curcan cu brânză ricota și nuci de cajou Ingrediente pentru 4 porții: 1. Pentru rulada de curcan 50 grame nuci de caju 75 grame brânză ricota 4 felii piept curcan (de cca. 150 grame) sare piper alb boia 2. Pentru garnitură 500 grame… 10 feb. • Rețeta zilei Ruladă de curcan cu brânză ricota și nuci de cajou
Rulouri de șalău cu susan și legume juliene 3 feb. • Rețeta zilei Rulouri de șalău cu susan și legume juliene Ingrediente pentru două porții: 1. Pentru rulouri de șalău 1 file de șalău de aprox. 250 – 300 grame 60 grame susan curry sare piper 50 grame de aceto balsamico 1 ou bătut 2. Pentru… 3 feb. • Rețeta zilei Rulouri de șalău cu susan și legume juliene
Avocado cu creveți roz decorticați 27 ian. • Rețeta zilei Avocado cu creveți roz decorticați Ingrediente pentru 3 porții: – 3 avocado – 250 grame crevet roz – 1 gălbenuș de ou – 1 linguriță de muștar – 20 cl de ulei – 1 lămâie – pătrunjel – sare –… 27 ian. • Rețeta zilei Avocado cu creveți roz decorticați
Dorada în sare 20 ian. • Rețeta zilei Dorada în sare Ingrediente: 1 pește dorada de 300 – 400 grame 2 kg sare mare 2 albușuri ou 2 lămâi Mod de preparare Puneți pe fundul unei tăvi un „pat de sare”. Restul de sare care vă rămâne se amestecă cu albușurile… 20 ian. • Rețeta zilei Dorada în sare