Quesadillas



Ingrediente:
– bacon 200 g
– ceapă 30 g
– brânză telemea 50 g
– sos salsa 30 g
– piper 5 g
– sare 2 g
– lipie 80 g (1 bucată)
– porumb 50 g
– fasole roșie 50 g
– amestec mexican 50 g
– untură porc 30 g
– ardei iute 1 buc
Baconul se taie julien și se trage la tigaie cu usturoi și ceapă. Când s-a prăjit se condimentează cu sare, piper și cu sosul salsa.
Se așează pe lipie, care se strânge în două bucăți, apoi se dă la tigaie în untura de porc pentru a prinde o crustă.
Se așează pe farfurie cu garnitură de fasole roșie, porumb, amestec mexican, iar peste se rade brânză telemea, se dă la cuptor 3 de minute.
Timp de preparare 20 de minute.
Bucătar Prelipcean Cristi-George



Recomandări

Cockteil… cu amor, umor și poezie. România, într-o eternă tranziție (3)?

Cockteil…cu amor, umor și poezie. Dez-mahmureală (2)