„Programul carne de porc din fermele românești”, în vigoare numai după acceptul Comisiei Europene



Senatul a adoptat, marți, modificarea inițiativei legislative de instituire a unui program multianual de ajutoare de stat pentru susținerea producătorilor de carne de porc, pentru perioada 2017 – 2020, astfel încât acesta să intre în vigoare după primirea acceptului Comisiei Europene, scrie Mediafax.Inițiativa legislativă de instituire a unui program multianual de ajutoare de stat pentru susținerea producătorilor de carne de porc, denumit „Program carne de porc din fermele românești”, a fost adoptat cu 87 de voturi „pentru” și două abțineri.Potrivit proiectului de lege, producătorii de carne de porc beneficiază de ajutoare de stat cuprinse între 15.000 și 2,5 milioane de euro pe an, în funcție de numărul de porci livrați abatoarelor.



Recomandări

Șeful DSV Suceava, dr. Mihai Voloșeniuc: Exportăm grâu și cumpărăm biscuiți, importurile de carne de porc, produse de panificație și lactate depășesc 3 miliarde de euro

Șeful DSV Suceava, dr. Mihai Voloșeniuc: Exportăm grâu și cumpărăm biscuiți, importurile de carne de porc, produse de panificație și lactate depășesc 3 miliarde de euro

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși. Foto protv.ro
Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși. Foto protv.ro

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși. Foto protv.ro
Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajută să ne păstrăm ochii sănătoși. Foto protv.ro