Piață volantă a producătorilor locali, duminică, la Vadu Moldovei



Elena Claudia Gogu
Elena Claudia Gogu

Ideea pieței volante a producătorilor locali, lansată de Direcția Agricolă Suceava în această toamnă, cu mai multe ediții care s-au bucurat de succes, a fost preluată și la nivel de localități mai mici.
Primăria Vadu Moldovei va organiza duminică, 14 noiembrie, de la ora 12.00, o piață volantă, în centrul comunei. Producători locali din toată zona Fălticeni vor expune la acest eveniment.
Direcția Agricolă Suceava a oferit consultanță de specialitate în vederea demarării acestui nou proiect.
”Piața volantă a producătorilor locali din drag de Bucovina” de la Vadu Moldovei este un exemplu de bună practică în județul Suceava și ne bucurăm că acest model de proiect este de interes. Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava oferă consultanță și suport în preluarea și organizarea acestui model de proiect – PIAȚĂ VOLANTĂ și în alte localități din județul Suceava, unde să își expună produse producătorii locali suceveni”, a transmis Elena Claudia Gogu, directorul instituției.



Recomandări

Pledoarie pentru un „ecosistem economic sustenabil”. Interviu cu prof. univ. dr. ec. Carmen-Eugenia Nastase

Pledoarie pentru un „ecosistem economic sustenabil”. Interviu cu prof. univ. dr. ec. Carmen-Eugenia Nastase
Pledoarie pentru un „ecosistem economic sustenabil”. Interviu cu prof. univ. dr. ec. Carmen-Eugenia Nastase

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității
Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității

Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV

Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV
Două medalii de aur câștigate de cercetătorii din cadrul Facultății de Inginerie Alimentară a USV