Gust deosebit, savoare, arome autentice date de ingrediente simple, procurate de la producători locali, grija pentru prospețime și sănătate sunt câteva dintre atuurile pe care mizează Patiseria JIC, acestea fiind confirmate de un bogat portofoliu de iubitori de deserturi satisfăcuți de deliciile JIC.
Din septembrie 2018, Patiseria JIC se dedică deserturilor rafinate, definite de frăgezime și gust autentic, care aduc un nou standard de calitate produselor de cofetărie.
Patiseria JIC este situată în cartierul Obcini, pe strada Victoriei , nr. 26, lângă blocul I.R.E.
”Totul trebuie să fie din ingrediente simple și de calitate. Aceasta este politica noastră”
JIC are un portofoliu diversificat de produse pentru masa de sărbători, pentru evenimentele speciale viața cuiva sau, pur și simplu, pentru momentele de poftă pentru ceva dulce.
Minitarte cremoase, minieclere fine, trufe cu ciocolată belgiană, cookies, fursecuri glazurate, nuga, torturi și multe alte delicatese vor oferi iubitorilor de deserturi, dar nu numai, o experiență unică a bunului gust.
„Preocuparea pentru un stil de viață sănătos m-a condus în această direcție, a unei patiserii în care clientul se poate bucura de gusturi simple, autentice. Politica noastră e foarte strictă în ceea ce privește ingredientele, care sunt simple, proaspete și de calitate și de aceea lucrăm cu furnizori din zonă, pentru ouă, lapte sau unt. Foarte important pentru noi e să păstrăm prospețimea produselor, astfel că nu facem loturi mari, ci loturi mici și refacem stocul des. E un principiu la care ținem neapărat. Nu folosim aditivi care să prelungească perioada de valabilitate, conservanți, E-uri, coloranți artificiali, prafuri. Totul trebuie să fie din ingrediente simple și de calitate și nu facem rabat de la această direcție pe care ne-am impus-o de la început”, a subliniat Ioan Cristian Jugrin, antreprenor, managerul Patiseriei JIC.
Minitarte, minieclere, trufe, cookies, nuga, praline, unt de arahide, realizate în laboratorul propriu
Minitartele sunt produsele vedetă ale patiseriei, deserturi bogate în cremă catifelată, care vin în mai multe sortimente – vanilie și fructe, raffaello, ciocolată belgiană, unt de arahide, caramel, mentă, lămâie sau cafea.
De asemenea, minieclerele, unul dintre cele mai populare deserturi, vin în mai multe sortimente, de la unele clasice la altele mai neconvenționale (vanilie, raffaello, ciocolată, lămâie și caramel sărat).
Tot în laboratorul propriu, patiseria JIC pregătește și cookies cu unt de arahide sau cu ciocolată belgiană, albă sau neagră.
Un produs foarte sănătos realizat la JIC este untul de arahide, disponibil în patru sortimente – cremos, crocant, cu ciocolată neagră belgiană, cu ciocolată albă belgiană și lămâie.
„Arahidele sunt procurate din Argentina sau America, sunt cele mai bune arahide. Evităm să punem stabilizatori în el, care de cele mai multe ori e uleiul de palmier, iar în loc de zahăr folosim puțină miere de albine și puțină sare de la salina Cacica. Arahidele le coacem, le măcinăm și apoi le combinăm cu alte ingrediente, în funcție de fiecare sortiment”, a mai explicat Ioan Cristian Jugrin. Untul de arahide este comercializat la borcane de 580 de grame.
Tot de la JIC sucevenii se pot delecta cu nuga delicioasă, al cărei gust este îmbogățit de portocală caramelizată pregătită în laboratorul propriu, trufe, fursecuri, praline etc.
Nu în ultimul rând, cofetarii JIC realizează torturi – cu ciocolată belgiană, raffaello, vanilie și fructe.
„Nu sunt foarte multe sortimente pentru torturi, preferăm să păstrăm calitatea produselor pe care le facem. Sunt cu cremă de unt, fără pastă de zahăr sau aditivi artificiali”, a mai arătat Jugrin.
Deserturile și torturile JIC sunt perfecte pentru momente speciale – nunți, aniversări, evenimente, acestea putând fi aranjate și sub formă de candybar sau servite în cutiuțe cochete (pentru mărturii, de exemplu).
În punctul de vânzare din municipiul Suceava, alături de ceva dulce, clienții pot servi o cafea specialitate, verde și proaspăt prăjită, pentru păstrarea aromelor.
Pachețele de cafea din Columbia, Etiopia sau Kenya pot fi cumpărate și pentru diminețile petrecute acasă, boabe sau măcinată, de cei de la JIC.
”Clientul își dă seama că e ceva diferit, e altceva decât îi oferă piața în mod normal”
Fiecare dintre produsele menționate se recomandă de la sine prin calitatea ingredientelor folosite, prin gustul cu totul special, prin frăgezime.
„La început, lumea e sceptică cu privire la un produs, la un desert, asta până în momentul în care gustă. Gustul nu ai cum să-l fentezi, nu ai cum să trișezi, clientul își dă seama că e ceva diferit, e altceva decât le oferă piața în mod normal. Pentru fiecare produs pe care îl gândim, refuzăm să folosim ingrediente care ne-ar ajuta în procesul de producție, dar care ar însemna un compromis în ceea ce privește calitatea. Prin politica noastră, cei care au de câștigat sunt clienții”, a mai specificat Ioan Cristian Jugrin.
Acesta a mai adăugat că JIC are convingerea că fiecare experiență culinară trebuie savurată și definită de gustul sănătății.
„Patiseria JIC o alternativă sănătoasă și delicioasă”, a conchis managerul.
Propuneri pentru Crăciun și Revelion
Sărbătorile de Crăciun sau Revelion vor fi mai dulci alături de bunătățile JIC.
Patiseria a pregătit câteva oferte pentru clienții săi: platou asortat cu miniprăjituri (trufe ciocolată belgiană, nuga, turtă dulce, cookies ciocolată, fursecuri glazurate); minitarte (27 de tarte asortate vanilie, raffaello, ciocolată belgiană, unt de arahide, caramel), ambalate în cutie; minieclere (cinci sortimente asortate – vanilie, raffaello, ciocolată, lămâie, caramel sărat), ambalate în cutie; torturi – ciocolată belgiană, raffaello, vanilie și fructe.
Acestea sunt câteva dintre propunerile JIC pentru masa de sărbători, însă clienții își pot personaliza comanda după preferințe.
Comenzile se plasează la punctul de vânzare, dar și telefonic sau online
Sucevenii care vor să încerce gustul deosebit al deserturilor JIC le pot servi în punctul de vânzare din Obcini, de lângă blocul I.R.E, alături de o cafea aromată.
De asemenea, le pot comanda telefonic la 0745 400 885 sau pot intra pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/jic.realfood/ .
Gust autentic
Patiseria JIC – Deserturi savuroase din ingrediente locale, prospețime și arome de neuitat
