Un adevărat festin culinar va avea loc, la finalul lunii august, la cel mai spectaculos show de gătit în natură.
Și totul a plecat de la pasiunea unui sucevean pentru gătit.
Constantin Ciurlă, sau ”Costi”, cum îi spun prietenii, și-a propus ca prin festivalul Bucovina Grill & BBQ Show, ajuns acum la ediția a doua, el și prietenii săi să transmită din arta gătitului.
La evenimentul care va avea loc pe 30 și 31 august, la Ipotești, în locul cunoscut sub denumirea La Ilie, Constantin Ciurlă și cei mai pasionați maeștri ai grătarului și ceaunului așteaptă un public cât mai numeros.
La Ipotești vor ajunge chef Radu Zărnescu, împreună cu Adi Șuțu – proprietarul restaurantului Colina din Bistrița – și familia sa, dar și frații Domnar, de la Bucovina Grill Steak House Cajvana, care vor găti carne de vită premium în toate modurile posibile, pentru un festin de neuitat.
Bucătarii Marius Pleșa, Andrei Marcu, Constantin Ciurlă alături de echipa sa – Dănuț Serediuc, Cătălin Tabarcea, Mihai Dănilă și Ion Bumbu – vor pregăti carne de porc, carne de miel, balmoș, dar și alte preparate la ceaun – toate cu gust autentic.
Programul zilnic este 14.00-22.00, iar un bilet care se poate procura pe early booking costă 250 de lei/zi sau 450 de lei pentru ambele zile.
Pentru cei care își vor cumpăra bilet în ziua evenimentului de la fața locului prețul este de 280 de lei.
