Pâine mănăstirească



Pâine mănăstirească
Pâine mănăstirească

Săptămâna Mare este o perioadă de o maximă încărcătură spirituală. Este o perioadă în care ar trebui să ne analizăm gândurile și faptele și să ne armonizăm ființa umană, trupește și sufletește. Este o perioadă de post și de pocăință.
Ai trebuință de: Un kg făină de grâu, 50 g drojdie de bere, o linguriță de sare, apă.
Se desface drojdia fecând-o cu puțină sare. Se presară făină și se lasă la loc cald, să se pornească la dospit. Când a început drojdia să facă spumă, se pune în mijlocul făinii, împreună cu sarea. Se adaugă apă, câte puțin, ca să nu se greșească proporțiile, și se începe a se frământa.
Citește continuarea pe ANTENA SATELOR



Recomandări

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității
Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității

Cockteil…cu amor, umor și poezie. România, de ieri, de azi…(1)

Cockteil… cu amor, umor și poezie. România, într-o eternă tranziție? (2)