Mâncare tradițională

Ouă roșii, friptură, sarmale și cozonac, în meniul de Paște al pacienților de la Spitalul Suceava



Meniul de Paște al pacienților de la Spitalul Suceava este unul copios, conținând printre altele ouă roșii, friptură, sarmale și cozonac.
Așa a informat ieri conducerea unității, care s-a gândit să le facă bolnavilor internați o surpriză și să le ofere o hrană un pic mai diversificată, cu bucate specifice sărbătorilor pascale.
În altă ordine de idei, responsabilii Spitalului Suceava au informat că, de Paște, numărul cazurilor de la Unitatea de Primire a Urgențelor ar putea să crească, însă medicii sunt pregătiți să facă față situației, fiind asigurat necesarul de medicamente și materiale sanitare.



Recomandări

Comandă pască și cozonaci pentru coșul de Paște de la Cofetăria Belpan, pentru combinația delicioasă de ingrediente, gusturi și texturi

„La Căruța cu Plăcinte” preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale: pască aromată, cozonac, prăjitura casei și pâine de casă

„La Căruța cu Plăcinte” preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale: pască aromată, cozonac, prăjitura casei și pâine de casă
„La Căruța cu Plăcinte” preia comenzi pentru Sărbătorile Pascale: pască aromată, cozonac, prăjitura casei și pâine de casă

Comandă pască și cozonaci pentru coșul de Paște de la Cofetăria Belpan, pentru combinația delicioasă de ingrediente, gusturi și texturi