Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty



Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty

Porții:

  • 1 (350 g)

Timp de preparare:

  • 20-25 minute

Calorii:

  • 900 calorii / porție

Ingrediente:

  • Mușchiuleț porc – 250 g
  • Cartofi – 150 g
  • Ouă – 1
  • Făină – 10 g
  • Smântână dulce – 20 g
  • Ulei – 10 g
  • Telemea vacă – 20 g
  • Unt – 15 g
  • Gorgonzola – 15 g
  • Mozzarella – 15 g
  • Germeni de porumb – 15 g
  • Sare, piper – după gust
Mod de preparare: Mușchiulețul de porc se tranșează în 3 părți egale (în formă de butoiaș), se pun pe grătarul încins timp de 2 minute și apoi se dă la cuptorul încins la 180 grade timp de 10 minute. În acest timp se curăță și se spală cartofii care se vor răzui. Într-un bol se pun cartofii răzuiți, 1 ou, sare, piper și făină. Se omogenizează bine iar compoziția obținută se pune într-o tigaie încinsă cu un strop de ulei în formă de clătită. Se rumenesc cartofii pe ambele părți, se așează pe un platou fierbinte iar peste cartofi se așează cele 3 bucățele de mușchi „în picioare”. Peste mușchiuleț se toarnă sosul format din telemea, unt, gorgonzola și mozzarella. Se ornează cu germeni de porumb.
Mod de servire: Se servește alături de un pahar de vin roșu demisec.

Pofta mare și vă așteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202


Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty
Mușchiuleț de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty


Recomandări