Medalion în bacon



Medalion în bacon
Medalion în bacon

4 porții -35 minute

  • 700g mușchi de vițel
  • 200g bacon (tăiat în felii subțiri)
  • 2 fire de rozmarin
  • 1 linguriță rasă boabe de muștar măcinate
  • 50g unt
  • 1 lingură hrean proaspăt ras
  • ± sare, piper

Curăță mușchiul de pielițe și tendoane, spală-l, scurge-l bine de apă și taie-l în felii de circa 3 cm grosime. Amestecă untul cu boabele de muștar măcinate, rozmarinul tocat cât mai mărunt, hreanul ras pe răzătoarea mică și un praf de piper. Omogenizează bine și cu acest amestec unge feliile de carne. Rulează fiecare felie de carne în bacon și leagă cu ață alimentară. Pune carnea astfel pregătită pe un grătar bine încins și frige-o la foc iute câte 5-6 minute pe fiecare parte. Servește medalioanele imediat ce le-ai luat de pe grătar, cu o garnitură la alegere.