Oferta cu care administrația județeană încearcă să atragă potențialii investitori europeni are o componentă semnificativă de produse bio, care se bucură de mare succes în rândul populației din țările Uniunii Europene. Pe lângă datele statistice referitoare la suprafața de teren arabil, pășuni și fânețe, broșura informativă cu care Consiliul Județean se va prezenta la Zilele Bucovinei în Parlamentul European arată că zona montană a județului Suceava și-a conservat biodiversitatea și are un mare potențial pentru dezvoltarea agriculturii ecologice.
Primii pași au fost făcuți în ceea ce privește producția de lapte și miere. La această oră există deja trei unități de procesare a laptelui, certificate în agricultură ecologică: Dorna Lactate, Dorna SA și Camilact, care produc șvaițer, cașcaval, alte brânzeturi, lapte de consum și unt, precum și 30 de producători cu peste 3.000 de familii de albine, cu certificat eco. Cei mai cunoscuți sunt sucevenii Ciprian Bursuc și Ioan Popescu și Gheorghe Iacoban, din Botoșana. În județ sunt circa 600 de producători de miere care dețin 18.000 de familii de albine, însă doar 17 la sută dintre aceștia s-au profilat pe producție ecologică.