Coliba Haiducilor, stabilimentul deschis acum un an la ieșirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului, vine cu noi provocări pentru clienții care îi vor trece pragul. Adaptată pentru această perioadă a anului este grădina de vară, un loc intim și ferit de razele arzătoare ale soarelui.
Nu este singura noutate de la Coliba Haiducilor, care a adus în meniu și o serie de produse de mare interes. Cuptorul pentru pizza pe vatră asigură o savoare aparte pentru produsul final, în timp ce la proțap se va putea găti în mod tradițional vițelul, oaia sau purcelul.
În meniu sunt și o serie de mâncăruri autentice bucovinene străvechi, cum ar fi găina în pat de sare, sarmalele în cuib înfundate în cuptor în vas de lut sau zama de găină înfundată în cuptor în vas de lut.
„O parte din aceste noi produse din meniu vor putea fi comandate la fața locului, dar pentru altele este nevoie de precomandă cu minimum 24 de ore înainte pentru a avea timp să le pregătim. Tot ceea ce am făcut este pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, care, cred eu, au descoperit un loc unde pot petrece clipe de neuitat. Și pentru că vrem să oferim cele mai bune condiții, zilele următoare vom deschide și trei piscine, una destinată copiilor, una pentru adulți și alta cu apă sărată”, a precizat Mihaela Doina Popinciuc, administratorul restaurantului Coliba Haiducilor.
Cu ocazia aniversării de un an, diseară, începând cu ora 19.00, clienții de la Coliba Haiducilor vor avea parte și de un spectacol de muzică populară și lăutărească susținut de formația Adelina Fulga.
Acest stabiliment a apărut din pasiune, dar și cu investiții serioase, atât din fonduri proprii, cât și bani de la Uniunea Europeană.
„Vrem să-i ducem înapoi în timp pe oameni, pe cei care ne calcă pragul, în atmosfera hanurilor de altădată. Și asta nu doar prin structura de lemn și reproducerea în interior a unor colțuri peisagistice din Bucovina, ci și din punct de vedere gastronomic. E o atmosferă caldă cu care sperăm să-i cucerim pe clienți și să-i determinăm să revină cu mare drag”, a arătat Mihaela Doina Popinciuc.
Coliba Haiducilor Bucovina se adresează și celor care doresc să organizeze nunți sau alte petreceri. Stabilimentul dispune de un restaurant cu 120 de locuri și o terasă acoperită cu pergola pentru 80 de persoane.
Locația de trei stele are și 40 de locuri de parcare păzite, dar și șapte camere și două apartamente dotate cu băi proprii.