Cea mai nouă carmangerie care s-a deschis în Suceava își propune să ofere produse de cea mai bună calitate. Gheorghe Șcheuleac, omul care a pus pe picioare această afacere de 500.000 de euro, crede că reclama pe care a ales-o pentru preparatele care ies de pe porțile carmangeriei din Vornicenii Mici este una în acord perfect cu dezideratele pe care și le-a propus.
„Îți plouă în gură” este un slogan care îi va readuce pe clienți tot mai des la magazinul de desfacere din fosta hală de carne situat lângă parcarea de la Piața Mare, un magazin în care se vor regăsi peste 30 de sortimente de preparate dintre cele mai diverse.
Ideea de a deschide carmangeria CATYRAL i-a încolțit în minte omului de afaceri în urmă cu aproximativ doi ani. Pentru că are două ferme de creștere a porcilor s-a gândit să creeze un ciclu complet, iar înființarea abatorului și a carmangeriei este un prim pas în acest sens.
„Anual, din cele două ferme de creștere ies 15.000 de capete de porcine. Animalele erau cumpărate de proprietarii unor carmangerii, dar după o analiză atentă am ajuns la concluzia că ar fi mai eficient să deschid propria carmangerie”, a explicat Gheorghe Șcheuleac.
Așa se face că în vara anului trecut s-a pus pe treabă, iar după o muncă intensă, care a necesitat inclusiv obținerea a zeci de avize și atestarea celor peste 30 de sortimente de preparate care sunt oferite spre comercializare, a ajuns la etapa finală: deschiderea carmangeriei.
„Deviza pe care mă axez este calitate înainte de toate, și asta pentru că știu exact care sunt produsele pe care le folosesc drept materie primă. În afară de carnea de porc care provine exclusiv din cele două ferme proprietate personală, carnea de vită este achiziționată din locuri autorizate, ceea ce oferă garanția că toate produsele sunt naturale. Suntem noi pe această piață a preparatelor din carne, dar am convingerea că ne vom impune și vom fi căutați de un număr tot mai mare de persoane și firme. Spun asta pentru că asigurăm distribuția nu doar pentru propriul magazin, ci și pentru alți potențial clienți care doresc să vândă preparatele noastre. Raportul preț-calitate este un atu care în timp se va dovedi unul extrem de important, mai ales că în județul Suceava suntem singura societate care crește animale și procesează carnea în propria carmangerie”, a arătat Gheorghe Șcheuleac.
Și pentru că și-a propus să formeze un ciclu complet, administratorul carmangeriei CATYRAL a anunțat că anul viitor intenționează să inaugureze și o fermă de reproducție, ceea ce va însemna că toată carnea va fi urmărită de la fătarea porcilor, la procesul de creștere, iar mai apoi la procesul de abatorizare și în final la operațiunile de preparare a produselor care vor ajunge pe mesele sucevenilor.