Ingrediente:
– carne de pui 0,500 g
– cartofi 0,400 g
– ardei gras
– ceapă
– morcov
– verdeață
– ulei
Mod de preparare:
Carnea de pui se taie în pătrățele egale care se sărează, se ung cu puțin ulei, se înfing pe frigărui de lemn împreună cu ceapa, ardei gras și morcov și se frig pe grătarul bine încins.
Ciupercile mari și bine spălate se scurg de apă, presate puțin pe un șervet. Se trec prin puțin ulei și se așează direct pe grătarul încins. Se rumenesc aproximativ 6 minute și se servesc fierbinți cu bucățele de unt, presărate cu pătrunjel și mărar tocat, sare și stropite cu puțină zeamă de lămâie sau mujdei.
Cartofii se curăță, se sărează și se pun într-o tavă cu puțin ulei și se dau la cuptor aproximativ 15 minute.

Reteta zilei este oferita de Caprioara