Ceata de bucătari din Frăția Ceaunelor va ajunge în premieră la Suceava la acest final de săptămână. Se anunță un festin culinar care va fi găzduit de Coliba Haiducilor, în stabilimentul de la ieșirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului. Potrivit organizatorilor va fi un ospăț dacic, cu preparate tradiționale, pregătite pe baza unor rețete din moși-strămoși atestate documentar.
Cei care doresc să guste din aceste produse pregătite de bucătarii care vor vizita Suceava au la dispoziție două zile, respectiv sâmbătă și duminică, 15 și 16 septembrie.
Astăzi, produsele gastronomice vor putea fi degustate începând cu ora 16.00, iar duminică evenimentul este programat să înceapă la ora 14.00.
„Este un eveniment pe care am dorit să-l aducem la Suceava în această toamnă. Este un concept care îmbină mai multe elemente, dar cel mai important este ca oamenii care vor veni să se simtă ca la propria petrecere. Din punctul nostru de vedere este cel mai important eveniment gastronomic al toamnei în Suceava, acțiune la care distracția este garantată”, au arătat organizatorii, respectiv cei care conduc Coliba Haiducilor.
Prețul de intrare pentru o zi este de 60 de lei de persoană, ceea ce include și multă distracție, asigurată inclusiv de dansatori profesioniști. Muzica populară va fi la ea acasă, iar organizatorii speră ca horele să se lege una după alta. De altfel, fundalul sonor va fi asigurat duminică de Margareta Clipa și Grigore Gherman, doi artiști recunoscuți pe plan național.
Seara va aduce și un foc de tabără, astfel încât evenimentul să fie unul de neuitat pentru toți cei care vor alege să-și petreacă timpul liber la Coliba Haiducilor la acest final de săptămână.
Rezervări și informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0752 111 989 sau 0758 482 642.