Meniuri zilnice gustoase, sănătoase și la prețuri accesibile. Aceasta este oferta pe care firma de catering „Sare, Piper și Suflet” Suceava o propune sucevenilor, alături de asigurarea celor mai înalte standarde de calitate. Înființată în anul 2017 de doi tineri care vor să revoluționeze piața, cu experiență în domeniul Horeca, „Sare Piper și Suflet” dorește să joace un rol important ca furnizor de servicii complete de catering în municipiul Suceava. Încă de la început, „Sare, Piper și Suflet” s-a axat pe servirea meniului zilei pentru persoanele care vor să mănânce sănătos, oferind meniuri controlate caloric. Așa cum declară cei doi tineri care au inițiat această afacere, dorința lor este de a furniza cel mai bun serviciu de livrări din Suceava, cu meniuri special gândite nutrițional și din ingredientele cele mai bune. „Secretul unei mese delicioase pornește de la alegerea ingredientelor. Pentru că nu avem un meniu fix, avem libertatea de a găsi cele mai bune ingrediente și în funcție de asta să propunem o masă cu adevărat delicioasă. Suntem foarte atenți la tot ce cumpărăm și toate sursele sunt verificate. Preferăm ingrediente preponderent locale și de sezon, toate din surse ecologice”, au spus proprietarii „Sare, Piper și Suflet”. Astfel, aprovizionarea cu alimente se face de la distribuitori locali, Superstar, Agrirom, Avi Top, precum și de la Selgros sau Metro. Legumele folosite, pe perioada sezonului de legume, au fost achiziționate din satul Mitocaș, din Mitocu Dragomirnei, de la un producător în curs de certificare BIO. De asemenea, firma face zilnic aprovizionarea cu alimente, proporția cea mai mare a produselor fiind cele proaspete sau refrigerate.
Pentru a asigura calitatea produselor pe care le vând, bucătăria „Sare, Piper și Suflet” este utilată cu cele mai moderne echipamente profesionale, achiziționate cu ajutorul programului de finanțare Romania Start-up Nation. „Tehnologia pe care o folosim ne permite să oferim calitate constantă, fără diferențe între porții. De asemenea, oferim siguranța că alimentele sunt preparate corect, fără a fi gătite prea puțin sau în exces. După fiecare zi echipa noastră are un program de curățenie și mentenanță, pentru ca bucătăria să funcționeze mereu la capacitate optimă”, au arătat proprietarii „Sare, Piper și Suflet”.
Meniurile sunt furnizate în ambalaje ecologice
O noutate pe piața de catering din municipiul Suceava sunt și ambalajele în care sunt livrate meniurile zilnice. Astfel, ambalajele în care se vând meniurile „Sare, Piper și Suflet” sunt ecologice, respectiv caserole din trestie de zahăr, reciclabile 100% și caserole din PP, reciclabile 99%. Mai mult, ambalarea meniurilor se face automat, aseptic, oferindu-se astfel garanția asigurării standardelor de igienă necesare unei astfel de activități.
În ceea ce îi privește pe clienții „Sare, Piper și Suflet”, aceștia sunt în special persoanele ocupate, care își doresc un meniu sănătos, clienți din zona afacerilor, persoane cu venituri peste medie, deschise la nou.
Trebuie spus că în momentul de față „Sare, Piper și Suflet” oferă în sistem de catering doar masa de prânz, însă în scurt timp vor fi adăugate și alte servicii, precum livrarea micului dejun și a gustării de la ora 10:00 pentru persoanele care mănâncă meniuri controlate caloric sau care doresc să mănânce sănătos. Mai mult, începând din 2019, „Sare, Piper și Suflet” intenționează să ofere un meniu complet, respectiv mic dejun, dejun, cină și gustările de la 10:00 și 17:00. Unul dintre următorii pași în dezvoltarea activității va fi și deschiderea unui magazin „Sare, Piper și Suflet” ce va servi meniurile oamenilor grăbiți, care își iau mâncarea pentru a o servii la birou sau o servesc în incinta
magazinului.
Nu în ultimul rând, cei doi tineri care au inițiat această afacere au dat asigurări că obiectivul principal al „Sare, Piper și Suflet” îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienților fără a scădea calitatea meniurilor. Meniurile zilnice se pot vizualiza și comanda pe www.sarepiper.ro, sau la numărul de telefon 0720.96.96.96.










