Ingrediente:
– 280 g mușchi vită
– 50 g mozarella
– 70 g prosciuto – crudo
– 1 ou
– 10 ml. sos soia
– 10 ml. Tequila
– roșii, ceapă, ardei gras 200 g
– cognac 15 ml.
– ananas – piersici 100 g
– susan 30 g
– cappy piersici 250 ml.
Preparare:
Carnea se aplatează pentru șnițel, după care se ține 15-20 de minute în baiț format din ceapă, tequila, cognac, cappy, sos soia. Ștergem carnea bine, apoi formăm un rulou pe care îl umplem cu mozarella, proscuito, piersici omletă, ananas. Jumătate din acest rulou îl dăm prin susan, după care îl împachetăm în folie de aluminiu. Acest rulou îl prăjim în ulei la foc mediu.
Din legume și fructe formăm sosul pe care îl stingem cu cognac și cappi.
Bucătar Rodinciuc Mihai
Reteta zilei este oferita de Santa Fe
