Fajitas



Ingrediente:
– cotlet porc 220 g
– ceapă 50 g
– ardei gras 100 g
– amestec mexican 150 g
– sos salsa 30 g
Ingrediente pentru baiț:
– ulei de măsline 30 g
– usturoi 50 g
– sare 1 linguriță
– boia iute ½ linguriță
– curry ½ linguriță
– piper ½ linguriță
– zeamă lămâie
Cotletul se bate cu ciocanul de șnițele și se prăjește într-o tigaie încinsă (în prealabil cotletul se ține în baițul menționat mai sus). După ce cotletul s-a prăjit, se scoate din tigaie, în locul lui fiind prăjite ceapa și ardeiul gras tăiate Julien. Se amestecă apoi cu amestecul mexican și sosul salsa. După ce acestea s-au rumenit, se adaugă cotletul tăiat și el Julien. Se servește pe lipie.
Bucătar: Iulian Botoșan