Drobul este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile specifice Sărbătorii de Paști ce vor fi servite de întreaga familie, alături de ouă roșii și pasca cu brânză.
Pentru că punem preț pe cultura tradițională bucovineană, cu pasiune și multă muncă, am reușit să lansăm pe piață o gamă nouă de produse cu gusturi deosebite folosind atât ingrediente de cea mai bună calitate cât si micile noastre secrete culinare si de producție.
Noile produse, printre care și mult apreciatul drob sunt pregătite prin selectarea atentă a cărnii și folosirea de condimente naturale de cea mai bună calitate.
În propriile magazine FACOS, sucevenii pot găsi produse precum mușchiul țărănesc, pieptul țărănesc, toba țărănească, drobul și cârnații de oaie.
Obiectivul nostru este de a ne consolida poziția pe piața internă, de a ne extinde și a ne dezvolta în mod responsabil, astfel încât clienții noștri să fie în permanență multumiți de produsele oferite.