„Din Suceava”
„În decursul anului 1934, s’au pavat piața liceului de băieți, și străzile S. Fl. Marian, Pruncul și Regele Ferdinand, pe porțiunea dintre farmacia Caba și farmacia Weingosten. S’au îndreptat și prundit 30 de străzi. S’a deschis o stradă nouă spre a se face legătura dintre strada Cernăuților și Sfânta Maria. Drumul din oraș spre Cetatea Zamca a fost lărgit, amenajat și plantat cu arbori pe ambele părți, spre a se face din el o adevărată alee. S’au mai împădurit 10 hectare și s’a înfrumusețat parcul orașului prin semănare de flori. Toate acestea s’au făcut în regie proprie cu un fond de cam 1.500.000.000 lei. Materialele au fost comandate la furnizorii din orașul Suceava”.
„Gazeta Bucovinenilor”, Anul II, nr.12-13, Cernăuți, 15 Aprilie 1935.
„Oul, minune ovală”
„Cum între sărbătorile ce țin de Sfintele Paști și Rusalii, ouăle nu lipsesc de pe masa noastră, merită să facem cîteva considerații de pe poziții bio-psiho-medico-culturale pe marginea acestei minuni ovale care este oul. Oul, mai mult poate ca orice aliment, ne demonstrează faptul că omul, mîncînd, introduce în organism nu numai valori nutriționale, ținînd de posibilitatea directă a diverselor alimente de a ne furniza energia necesară desfășurării proceselor vieții, ci și anume valori psihologice sau chiar filozofice, ținînd de posibilitatea indirectă a acelorași alimente de a interveni în acest sens. Cu alte cuvinte, valoarea nutritivă a alimentelor ține nu numai de ceea ce cunoaștem sub denumirea de calorii, ci și de felul cum diverși factori psihologici sau filozofici, dimensionînd și caracterizînd diverse alimente, pot potența, mai mult sau mai puțin aceste calorii și pot face alimentele în cauză mai mult sau mai puțin asimilate…Să vedem ce conține un ou? În primul rînd un variat evantai de substanțe proteice și, mai ales, de acizi aminați dintre cei mai perfecți”.
„Albina” (Serie nouă), nr. 4, 1990.