Covrigei cu mere de Voinești



Covrigei cu mere de Voinești
Covrigei cu mere de Voinești

Se spune că dacă mnânci mere de Voinești… întinerești. C-o fi, că n-o fi așa, n-aveți decât să-ncercați. E și aceasta un fel de ispitire, ca aceea ce-a dus la alungarea strămoșilor noștri din Rai. Dar mărul ne-a deschis și apetitul pentru… cunoaștere. Ceea ce nu-i deloc de lepădat. Fiindcă merele roșii, tari, suculente, sunt leit-motivul rețetei de azi, să aflăm cum se pregătesc covrigeii cu mere de Voinești.
Ai trebuință de: 500 g făină, 125 g unt, un vârf de cuțit de sare, un cubuleț de drojdie, 200 ml lapte, două pliculețe de zahăr vanilinat, 100 g zahăr, rom, 3 mere, zahăr pudră, o lămâie.
Cum se procedează? Citește rețeta pe ANTENA SATELOR



Recomandări

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității

Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității
Zacuscă de mere și morcov sau de praz, pâine cu maia sălbatică, miere cu mentă, în oferta pieței volante din Campusul Universității