- 12 cotlete de miel
- 500g aluat foitaj
- 2 kiwi
- 100g brânză camembert
- 50 g unt
- ± sare, piper
Curăță cotletele de pielițe, tendoane și eventuale așchii de os rămase de la tranșare, spală-le, scurgele de apă și șterge-le cu un șervet de bucătărie. Presară-le cu sare și piper și prăjește-le în unt câte 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie, acoperă-le cu un capac și lasă-le să se răcească puțin. Între timp, curăță kiwi de coajă și taie-le în rondele de circa 5mm grosime. Întinde foaia de aluat și tai-o în 12 pătrate egale. Brânza camembert tai-o în 12 feliuțe. Pune pe fiecare pătrat de aluat câte un cotlet, peste acesta pune câte o felie de kiwi și una de camembert, apoi împachetează totul în aluat, astfel încât partea cu os a cotletului să rămână în afară. Pune cotletele într-o tavă stropită cu apă și pune-o în cuptorul încins. Coace-le la foc potrivit spre mare circa 20-25 de minute sau până când se rumenesc bine. Servește cotletele imediat ce le-ai scos din cuptor, câte 3 la o porție, alături cu salată de verdețuri.