Porții:
- 1 (200 g)
Timp de preparare:
- 30-35 minute (se servește după 8 ore)
Calorii:
- 600 calorii / porție
Ingrediente:
- Smântână dulce – 90 ml
- Brânză tartinabilă de vacă – 70 g
- Fructe pădure – 80 g
- Portocale – 40 g
- Pișcoturi – 30 g
- Zahăr – 40 g
- Gelatină – 2 g
Mod de preparare: | Zahărul se încorporează în smântâna dulce cu ajutorul mixerului la viteză mare până se obține frișca. Cu ajutorul unei palete se încorporează în frișca obținută brânza tartinabilă de vacă până se omogenizează. Gelatina se înmoaie, se dizolvă și se încorporează în crema obținută. Într-o formă rotundă cu margini înalte se așează pișcoturile într-un strat compact după care se însiropează cu zeama de la o portocală. Peste pișcoturile însiropate se toarnă crema obținută și se dă la rece timp de 8 ore. |
Mod de servire: | Se porționează și se servește cu fructe de pădure și felii de portocală. |
Pofta mare și vă așteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202
