Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Restaurantul Coliba Haiducilor. Cei care au gustat din produsele sale ori cei care doresc să aibă parte de o experiență inedită trebuie să viziteze neapărat Coliba Haiducilor.
„Așa cum am promis, continuăm șirul surprizelor pentru cei ce ne trec pragul. În acest sens, am decis că e timpul să facem o schimbare majoră, iar pentru un restaurant schimbarea nu poate veni decât prin oferirea unor noi experiențe culinare”, au arătat reprezentanții Restaurantului Coliba Haiducilor.
Celebrul maestru Georgy Valery a venit la Suceava cu scopul de a gândi și crea un nou meniu pentru Restaurantul Coliba Haiducilor. Vor fi preparate noi, cu iz tradițional, reinterpretate într-o manieră inedită, folosind în același timp tehnici de gătire inovative.
„Din momentele de frământare se naște evoluția la Coliba Haiducilor. Evoluăm și creștem, muncim din greu și învățăm alături de maestrul în arta culinară Georgy Valery pentru a vă putea oferi o nouă experiență gastronomică, unică, inegalabilă ca gust, imagine și ambient. O întoarcere în timp, dar în același timp și o imagine din viitor”, au arătat reprezentanții Restaurantului Coliba Haiducilor.
Georgy Valery este membru fondator și instructor formator al celei mai prestigioase școli de gastronomie din România – HORECA SCHOOL Brașov și mentor HORECA SCHOOL ROMÂNIA. Principiile după care se ghidează în activitate au fost enunțate și sunt foarte bine conturate: „În momentul în care ne limităm riscăm să nu mai evoluăm – este motto-ul după care am trăit și am învățat una din cele mai frumoase meserii din lume, cea de bucătar. Am învățat și învăț încă pentru a împărtăși cunoștințele mele și altora interesați să practice această minunată meserie. Și asta doar la HORECA SCHOOL”.
Cei mai buni
Celebrul maestru în arta culinară Georgy Valery este la Coliba Haiducilor
