„Asociațiunea clerului ortodocs bucovinean”
„De ani întregi se pronunță dorința generală de a vede clerul întrunit într’o societate care să-i dee directiva în activitate; căci, dică dușmanii ce vor dice, clerul, în țerișoara noastră, e dătător de ton, căci cine formează majoritatea inteligenței noastre române, dacă nu clerul? Cine conduce direct poporul, cine-l măngâe în supărare, cine-l încuragează în desperare, dacă nu preotul? Al cui e meritul dacă nu al preoțimei, că poporul începe a-și trimite copiii la focare mai înalte de cultură și, în modul acesta, câștigă o inteligență și din popor, care cunoaște cel mai bine durerea lui?”.
„Patria”, Anul II, nr. 88, Cernăuți, Vineri în 11 Februarie 1898.
„Pentru toți foștii elevi ai liceului de băieți din Suceava”
„Având în vedere proporțiile grandioase ce urmează să se dea serbărilor jubiliare organizate, în Octombrie a.c., de-un mare comitet de inițiativă în frunte cu d-l director V. Burduhos, cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la înființarea Liceului din Suceava, toți foștii elevi (fie că au terminat liceul, fie că nu), sunt rugați, pe această cale, să-și trimită cât mai neîntârziat pe numele direcțiunii adresa exactă, spre a li se putea expedia invitarea în această rară și importantă prăznuire”.
„Suceava”, Anul I, Nr. 7-8, 7 Februarie 1935.
„Castraveți de Rădăuți”
„Colectiva noastră din orașul Rădăuți a pășit în primul an de activitate. Majoritatea membrilor ei au multă experiență în cultivarea castraveților și cu toții știm cît de bănoasă este această cultură. Acum, uniți în gospodăria colectivă, avem toate condițiile să folosim și mai bine experiența dobîndită, să mărim suprafețele cultivate cu castraveți, să ducem mai departe faima castraveților de Rădăuți și, în primul rînd, să îndestulăm cu acest produs populația din toate orașele regiunii noastre”.
„Zori Noi”, Anul XVI, nr. 4407, Suceava, Joi 8 februarie 1962.