„Guvernorul țării în Pătrăuț”
„Prințul Konrad de Hohenlohe Schillingsfurst a fost la vânătoare în pădurea fondului religionar din Pătrăuț pe Suceavă. Reîntorcându-se pe la oarele 4 p.m. prin comuna numită, mai mulți poporeni, în frunte cu parochul, primarul și secretarul comunal local, l’au întâmpinat înaintea portalului bisericei celei mici zidită de Ștefan Vodă, pe a cărei clopotniță fâlfăiau un steag negru-galben și doue ale țării”.
„Deșteptarea”, Anul XI, nr. 70, Cernăuți, Septemvre 1903.
„Măsuri pentru refacerea edificiilor comunale…”
„Dat fiind că teritoriul Bucovinei a fost teatrul de operațiuni al celor mai crâncene lupte in timpul războiului mondial, conducerea administrației locale a luat toate măsurile pentru refacerea edificiilor comunale, a școlilor primare, a bisericilor, a podurilor și podețelor. Astfel, au fost reparate podurile din comunele Iablonița, Câmpulung, Horodnicul de Jos, unde se face o clădire nouă, și Oprișeni, lucrări executate din fondurile comunale. Ce privește școlile, s’au terminat reparațiile la edificiile din comunele Burla, Volovăț, 2 școli din comuna Straja, Seletin, Iablonița, Sălășeni, Câmpulung, Câmpeni, iară în curs de terminare se află lucrările din comunele Mănăstioara, Marginea, Băncești, Bilca și Candreni, toate aceste îmbunătățiri fiind executate cu o subvenție de lei 325.000 dată din partea Ținutului Suceava”.
„Suceava”, Anul I, nr. 210, Septemvrie 1939.
„Casa de cultură a orașului Suceava”
„În piața centrală a orașului Suceava se construiește Casa de cultură. Clădirea își conturează dimensiunile cu fiecare zi ce trece. Realizarea proiectului a ținut seama de cerințele programului unei case de cultură la nivel de oraș regional. În primul rînd, această clădire va dispune de o sală cu 800 de locuri, cu multiple posibilități de folosință…”.
„Zori Noi”, Anul XXII, nr. 6132, Suceava, Septembrie 1967.