– Fostul restaurant “Cina” a devenit de nerecunoscut și mezaninul e transformat în spații de cazare
– Patronul său evită astfel ca zgomotul din local să deranjeze locatarii
De miercuri, publicul larg se poate bucura de liniște și condiții excelente de masă și cazare în Bucovina chiar și la bloc. Restaurantul-pensiune de trei stele “Bucovina”, al cărui acționar majoritar este consilierul local câmpulungean Mircea Giosan, inaugurat oficial duminică seară în prezența a peste 150 de oficiali și oameni de afaceri, se deschide pentru public și oferă o surpriză cât se poate de plăcută.
Mircea Giosan, acționar majoritar la firma care deținea vechiul restaurant “Cina”, aflat la parterul unui bloc din centrul urbei, a trebuit să rezolve problema zgomotului din local care, atunci când se organizau petreceri, deranja locatarii blocului. Adept al lucrurilor bine făcute, omul de afaceri a căutat soluția cea mai bună fără a se zgârci și a decis să modernizeze restaurantul și să îl transforme radical. Investiția sa în aceste modernizări s-a ridicat la 200 de mii de euro, bani proveniți din vânzarea unor bunuri ale firmei și din credit bancar.
În noul Restaurant-pensiune “Bucovina”, mezaninul fostului “Cina” s-a transformat în spațiu de cazare elegant, iar zgomotul a fost “anihilat” cu metode tehnice moderne. Restaurantul-pensiune are 14 locuri de cazare în camere și un apartament, cu toate dotările de “trei stele” și 150 de locuri pentru servirea mesei. Eterna problemă a spațiilor de cazare din municipiu, furnizarea apei calde și reci amenințate de întreruperile de apă la rețeaua municipală a fost rezolvată, ier noul restaurant-pensiune are propria sursă alternativă de apă și nu riscă surprize neplăcute pentru clienți. Decorațiunile interioare nu au fost concepute de designeri profesioniști, ci de soția patronului, iar încercarea s-a concretizat în bun gust și eleganță. Omul de afaceri Mircea Giosan ne-a mai spus că nu dorește să își recupereze investiția prin practicarea unor prețuri mari, chiar dacă oferă condiții excelente, care le-ar justifica. Tariful de cazare pentru o cameră dublă în noua pensiune nu depășește 150 lei noi pe noapte, iar prețurile meniurilor, care vor rivaliza cu cele mai rafinate din județ, sunt accesibile oricărui consumator cu venituri medii. Surse apropiate familiei omului de afaceri ne-au mai spus și că Mircea Giosan nu s-a grăbit să își înceapă activitatea cu profit, ci cu o donație de alimente făcută discret și creștinește la cămin de bătrâni din Pojorâta.




