6 porții 60 minute
- 700g tagliatelle
- 1 ardei gras roșu
- 2 morcovi
- 6 ouă
- 1 ceapă roșie mare
- 150g cașcaval
- 1 leg. pătrunjel
- 50ml ulei de măsline
Puneți ceapa curățată și tăiată într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugați morcovul și ardeiul, tăiate în cubulețe. Căliți-le la foc mic 10 minute. Fierbeți pastele în apă sărată. Clătiți-le cu apă rece, scurgeți-le și amestecați-le cu legumele. Separat, bateți ouăle, adăugați cașcavalul dat pe răzătoarea mare, potriviți de sare și piper. Tapetați o formă rotundă cu hârtie de copt și turnați pastele. Peste acestea turnați amestecul cu ouă. Coaceți la cuptor, timp de 30 de minute. Se poate servi și rece.