Performanță

Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit



Membrii juriului, degustând preparatele gătire de bucătarii restaurantului Taco Loco
Membrii juriului, degustând preparatele gătire de bucătarii restaurantului Taco Loco

Bucătarii restaurantului Taco Loco din Suceava și-au demonstrat încă o dată măiestria, reușind să câștige primul loc la un concurs internațional de gătit care s-a desfășurat în perioada 11 – 13 septembrie a.c., la Cluj-Napoca.
Echipa de trei bucătari a restaurantului sucevean a reușit să convingă juriul, format din 14 arbitri, coordonați de renumitul bucătar Robert Rainford, realizatorul emisiunii culinare „Licence to Grill”, că sunt cei mai buni dintre toți concurenții prezenți la concurs. Sucevenii au reușit astfel să obțină primul loc la concursul în care echipele participante au trebuit să gătească la ceaun.
Cei trei bucătari suceveni, Marius Capverde, Cristi Federeac și Cristi Prelipceanu, au reușit să convingă juriul că sunt cei mai buni cu un borș de miel jintuit (borș de miel dres cu smântâna rămasă după prepararea urdei) și cu o mâncărică de miel cu hribi și smântână.
Practic, prin premiul obținut la Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber de la Cluj, bucătarii restaurantului Taco Loco și-au demonstrat încă o dată valoarea și talentul culinar, având în vedere că anul trecut au obținut un premiu special pentru complexitate la un concurs internațional organizat la Mamaia și un loc trei la același concurs de la Cluj-Napoca.
De remarcat faptul că, pentru ediția de anul acesta, bucătarii de la Taco Loco au ținut în mod special să gătească mâncăruri tradiționale, cu atât mai mult cu cât restaurantul a deschis o nouă locație unde sucevenii pot degusta astfel de bucate, respectiv Crâșma lui Moș Iordache, din incinta Muzeului Satului, de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei.
Clienții acestui restaurant au posibilitatea să se delecteze cu bucate tradiționale românești, printre acestea numărându-se și preparatele premiate la concursul de la Cluj-Napoca.
De precizat însă faptul că preparate precum borșul de miel jintuit pot fi consumate doar dacă se face o comandă specială cu o zi înainte, pentru a le da posibilitatea bucătarilor să aibă la dispoziție toate ingredientele.


Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Performanță: Bucătarii restaurantului Taco Loco au obținut locul I la un concurs internațional de gătit
Membrii juriului, degustând preparatele gătire de bucătarii restaurantului Taco Loco
Membrii juriului, degustând preparatele gătire de bucătarii restaurantului Taco Loco


Recomandări

Câștigătorii invitațiilor „All you can eat” la cel mai spectaculos show de gătit în natură, „Bucovina Grill & BBQ”

Câștigătorii invitațiilor „All you can eat” la cel mai spectaculos show de gătit în natură, „Bucovina Grill & BBQ”
Câștigătorii invitațiilor „All you can eat” la cel mai spectaculos show de gătit în natură, „Bucovina Grill & BBQ”

Dirijorul sucevean Alexandru Semeniuc a obținut Premiul I la secțiunea compoziție, în cadrul Concursului Internațional „Gheorghe Dima”

Dirijorul sucevean Alexandru Semeniuc a obținut Premiul I, la secțiunea compoziție, în cadrul Concursului Internațional „Gheorghe Dima”