Broscuțe vesele



2 chifle
2 felii mozzarella
2 felii ardei gras
2 măsline
1 linguriță unt
1 lingura paste de tomate
2 linguri brânză de vaci
1 linguriță chimen
1.2 ceapa
sare
Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriță unt, chimenul, ceapa rasă și puțină sare.
Se taie pe orizontală chiflele, dar nu de tot, ca să nu se desprindă cele două jumătăți una de alta. Se scoate cu ajutorul unei lingurițe o parte din miezul chiflelor, cu grijă, ca să nu se rupă jumătățile. Se umplu chiflele cu amestecul de brânză. Peste acesta, în zona tăieturii se pune mai întâi o felie de mozzarella și peste ea o felie mai mică de ardei sau gogoșar.
Se presează ușor cele două jumătăți, în așa fel încât să se lipească, dar să nu iasă brânza de vaci pe margine, să se vadă doar mozzarella și ardeiul. Se ung chiflele cu pasta de tomate. Din mozzarella se pun 2 rondele deasupra și peste acestea se așează jumătăți de măsline în loc de ochi.
Se țin în cuptorul încălzit dinainte, 10 minute, apoi se servesc pe frunze de salată.