Aida, câștigătoarea trofeului „MasterChef”, a declarat miercuri, la emisiunea „Alarma ProFM”, că vrea să scrie o carte de bucate, să își aprofundeze cunoștințele în domeniul culinar și să urmeze o școală și să obțină o diplomă în această profesie.
Aida Parascan, câștigătoarea emisiunii „MasterChef” de la Pro TV, a venit cu foarte mari emoții în studioul „Alarma ProFM”, prima emisiune în care a povestit experiența prin care a trecut. DJ-ii ProFM Gicu și Nicolai i-au luat declarații Aidei Parascan, care se poate mândri acum cu titlul de „MasterChef al României”.
„Vreau să scriu o carte cu ceea ce fac eu în bucătărie, de la preparate simple până la unele complexe și să aprofundez cunoștințele în domeniul culinar, să descopăr și să învăț cât mai multe culturi gastronomice și bineînțeles să urmez o școală și să iau o diplomă”, a spus Aida.
„Voi rămâne în țară pe perioada verii și mă voi gândi până în toamnă ce voi face, dar, de exemplu, nu cred că e o idee bună să îmi deschid o afacere, cum am mai fost întrebată pentru că nu cunosc încă piața și mai am multe de descoperit în acest domeniu”, a mai spus Aida.
Ea a spus că a gătit pentru prima dată la vârsta de 10 ani. Atunci Aida a pregătit o ciorbă pentru părinții ei, care a fost însă „un dezastru”. „Nimeni nu a mâncat din ea, dar apoi am învățat să gătesc din necesitate”, a spus Aida, povestindu-le ascultătorilor ProFM că există un anumit fel de mâncare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodată. În ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregătit la „MasterChef”, ea ar alege să mănânce oricând pizza.