Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2012 - Anul XVII, nr. 297 (5202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Bobocii" din Camera Deputaţilor, emoţionaţi la prima şedinţă de plen

Miercuri, 19 Decembrie 2012 (16:16:52)

Cei mai mulţi dintre tinerii noi deputaţi s-au arătat, miercuri, emoţionaţi în prima şedinţă a Camerei, Mihai Sturzu, solistul de la Hi-Q spunând că este onorat că vede mulţi oameni importanţi, Cătălina Ştefănescu că este impresionată, în timp ce Gigi Becali a spus că se simte ca acasă.

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a stat la şedinţă în prima bancă, în unul dintre rândurile destinate deputaţilor PNL, iar când a ieşit din sală a spus că se simte ca acasă.

Cătălina Ştefănescu, unul dintre cei mai tineri deputaţi, a precizat, după şedinţă, că a fost "emoţionant". "Sunt impresionată de faptul că voi fi secretar, alături de preşedintele de onoare Dinu Giurescu. Este o onoare foarte mare pentru mine şi acum am început treaba, sunt foarte fericită", a declarat presei Ştefănescu.

"Prima zi este foarte aglomerată, am înţeles că stăm până târziu. Sper să avem energie şi timp să facem toate lucrurile corect, temeinic şi consistent. Sunt foarte onorat să fiu astăzi aici, văd foarte mulţi oameni importanţi în jurul meu aici", a arătat şi Mihai Sturzu, solistul de la Hi-Q, acum deputat PSD.

El a spus că nu se miră de clădirea Palatului Parlamentului pentru a fost să o viziteze cand era mic."Nu mai am această mirare a clădirii. Când eram mic am fost să vizitez Casa Poporului. Nu am problemele acestea de câte lumini sunt sau ce tablouri sunt pe pereţi", a adăugat Sturza.

Deputaţii cu mai multe mandate la activ i-au îndrumat pe noii lor colegi pe holurile Camerei Deputaţilor, la semnarea foilor de prezenţă. Şi Marian Vanghelie a venit în Parlament şi a stat de vorbă pe hol cu mai mulţi dintre vechii parlamentari.

Theodor Paleologu, deputat PDL la al doilea mandat, s-a arătat preocupat de cursurile pe care le va ţine în afara Parlamentului privind studii umaniste şi diplomatice şi a împărţit câteva pliante în acest sens.

Deputaţii din grupul PDL au venit de la şedinţa de grup la sala de plen în frunte cu Elena Udrea, care era îmbrăcată cu un palton alb. Ea a dat declaraţii pe larg ziariştilor, în timp ce liderul grupului Mihai Stănişoară a trecut neobservat.

Şi miniştrii desemnaţi care sunt şi deputaţi au venit la prima şedinţă a Camerei Deputaţilor, aceştia fiind înconjuraţi de mai mulţi colegi care îi felicitau sau le solicitau câte ceva.

Camera Deputaţilor s-a reunit, miercuri, în prima şedinţă din Legislatură, fiind desemnată comisia de validare care va valida mandatele celor 412 deputaţi. Joi, Camera Deputaţilor se va întruni la ora 9,00 pentru ca deputaţii validaţi să depună jurământul şi să aleagă preşedintele Camerei şi reprezentanţii în Biroul Permanent şi în comisii.

Alina Novăceanu, alinaz@mediafax.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Bobocii" din Camera Deputaţilor, emoţionaţi la prima şedinţă de plen.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Bobocii" din Camera Deputaţilor, emoţionaţi la prima şedinţă de plen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei