Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2011 - Anul XVI, nr. 113 (4711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coaliţia se va reuni marţi în şedinţă, posibilă discuţie legată şi de schimbarea lui Boc

Luni, 16 Mai 2011 (14:58:51)

Coaliţia se va reuni, marţi, în şedinţă, existând posibilitatea ca unul dintre subiectele discuţiei să fie legat de oportunitatea schimbării lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru, procedură care însă, dacă va fi decisă, ar putea necesita o pregătire mai lungă în Parlament, afirmă surse politice.

"Marţi dimineaţă este programată şedinţa coaliţiei, când este posibil să se pună problema schimbării premierului. Această procedură ar mai putea însă dura, deoarece, într-o astfel de eventualitate, este necesar ca partidele de guvernământ să se organizeze bine, pentru a nu avea surprize în Parlament", au declarat agenţiei MEDIAFAX sursele citate.

Potrivit acestora, liderii UDMR s-au întâlnit, luni, la Palatul Victoria, pentru o discuţie legată de situaţia politică actuală, mizând în continuare pe faptul că, dacă la nivelul PDL va fi decisă schimbarea lui Boc din postul de premier, vor fi şi ei consultaţi.

Premierul Emil Boc ar putea fi schimbat de la şefia Guvernului în perioada următoare, după ce a obţinut un nou mandat de preşedinte al PDL, au declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit surselor citate, unii dintre susţinătorii lui Emil Boc în cursa pentru şefia PDL consideră că ar fi bine pentru partid ca Boc să rămână preşedinte, fără a fi şi premier. Alţii consideră că există riscul ca un nou Guvern să nu treacă de votul Parlamentului, dacă Emil Boc ar renunţa la funcţia de premier. Sursele citate au arătat că şeful statului ar dori, însă, un alt Guvern şi de aceea nu a renunţat la ideea schimbării lui Emil Boc.

Întrebat dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, Emil Boc nu a răspuns ziariştilor, după încheierea Convenţiei Naţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coaliţia se va reuni marţi în şedinţă, posibilă discuţie legată şi de schimbarea lui Boc.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coaliţia se va reuni marţi în şedinţă, posibilă discuţie legată şi de schimbarea lui Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei