Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2011 - Anul XVI, nr. 41 (4639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sulfina Barbu: Discuţiile "denigratoare" din interiorul PDL se vor finaliza cu excluderi de membri

Duminică, 20 Februarie 2011 (14:00:38)

 Discuţiile "denigratoare" din interiorul PDL se vor finaliza cu excluderi de membri dacă aceştia nu renunţă la declaraţii după alegerea conducerii unei organizaţii, a declarat, duminică, la Târgu Jiu, vicepreşedintele Sulfina Barbu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aceasta a făcut declaraţia respectivă fiind întrebată despre disputele existente în cadrul organizaţiei de la Gorj înaintea alegerilor interne ce vor avea loc pe 19 martie.

"Orice competiţie presupune discuţii între tabere, desigur. Dar ele trebuie să rămână în interior, iar după ce s-a ales echipa de conducere nu mai are nimeni voie să vină să denigreze partidul sau vreun coleg de partid. Militez pentru asta şi discut cu colegii mei din organizaţie să nu continue niciun fel de discuţii după 19 martie. Nu au motive să iasă în afara partidului cu lucruri care nu ne fac cinste. Cine nu se supune acestei decizii este liber să plece din partid", a menţionat Sulfina Barbu.

Liderul organizaţiei de femei a PDL a comentat şi anunţurile de autosuspendare din partid a doi foşti preşedinţi ai organizaţiei de la Gorj, respectiv Ionel Manţog şi deputatul Cosmin Popescu.

"Eu nu-i consider plecaţi din PDL. Atât domnul Popescu, cât şi domnul Manţog, trebuie să îşi rezolve problemele în justiţie. Nevinovăţia ţi-o demonstrezi numai în faţa instanţei, nu la televizor sau în altă parte. Atunci când vor avea decizii definitive şi irevocabile că sunt nevinovaţi se pot întoarce în PDL pentru a activa ca membri marcanţi ai partidului, iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla", a menţionat Sulfina Barbu.

Deputatul de Gorj Cosmin Popescu şi-a depus în scris la sediul central al PDL o solicitare de autosuspendare din partid până la rezolvarea problemelor pe care le are în justiţie.

Fostul secretar de stat din Ministerul Economiei, Ionel Manţog, a anunţat şi el că poate fi considerat autosuspendat din PDL până îşi clarifică problemele pe care le are în dosarul "strămutaţilor de lux", el nedepunând o cerere scrisă în acest sens la organizaţia judeţeană a PDL Gorj.

Probleme în instanţă are şi fostul lider al organizaţiei judeţene de tineret din cadrul PDL Gorj Dan Gavrilescu, acuzat într-un dosar că ar fi prejudiciat bugetul Complexului Energetic Turceni cu circa cinci milioane de euro, alături de alţi directori ai unităţii. Dosarul se judecă la Tribunalul Sibiu, Gavrilescu nemaiactivând însă în cadrul filialei din momentul în care a fost trimis în judecată în urmă cu aproape trei ani.

PDL Gorj are alegerile interne programate pe data de 19 martie, duminică având loc cele de la organizaţia de femei, ocazie cu care Sulfina Barbu a şi fost invitată la Târgu Jiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sulfina Barbu: Discuţiile "denigratoare" din interiorul PDL se vor finaliza cu excluderi de membri.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sulfina Barbu: Discuţiile "denigratoare" din interiorul PDL se vor finaliza cu excluderi de membri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei