Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus la Parlament

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (15:40:25)

Trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus, vineri, la Sala "Constantin Brâncuşi" a Camerei Deputaţilor, o serie de parlamentari fiind prezenţi pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Printre parlamentarii prezenţi s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Dănuţ Liga, dar şi ambasadorul Macedoniei la Bucureşti Ljupco Arsovki.

De asemenea, au trimis coroane de flori Elena Udrea, Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea, Varujan Pambuccian, Valerian Vreme, dar şi Academia Internaţională de Astronatutică şi Agenţia Spaţială Română.

Deputatul Liana Dumitrescu a încetat din viaţă, joi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă "Elias" din Bucureşti.

Liana Dumitrescu a avut o boală cerebrală rară, cu evoluţie fulminantă sub tratament, ceea ce a făcut imposibil transferul în altă clinică, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias. Dumitrescu, care a reprezentat etnia macedoneană în Parlament, a mers în 18 ianuarie la Spitalul Elias acuzând dureri puternice de cap, iar starea sa s-a agravat în orele următoare. Ea a fost internată în Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, fiind operată o zi mai târziu.

În vârstă de 38 de ani, Liana Dumitrescu era deputat din partea Asociaţiei Macedonenilor din România, la al doilea mandat consecutiv. Ea era membru în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, în Comisia pentru regulament şi în Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, în cadrul căreia era preşedintele Subcomisiei pentru Spaţiu.

Liana Dumitrescu s-a născut în 20 ianuarie 1973, în Craiova. Era necăsătorită. De profesie jurist, ea a fost, în perioada 2002 - 2003, expert la Comisia parlamentară de revizuire a Constituţiei, iar în perioada 2003 - 2004, expert la Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea legilor electorale.

Între anii 2001 şi 2004, Liana Dumitrescu a fost directorul "Editurii Macedoneanul" şi al publicaţiei "Macedoneanul". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus la Parlament.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei