Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a făcut baie de mulţime la manifestările organizate de Onţanu, porţiile de fasole le-a cedat

Marţi, 1 Decembrie 2009 (15:10:08)

Preşedintele Traian Băsescu a făcut, marţi, o baie de mulţime în faţa Primăriei Sectorului 2, unde primarul Neculai Onţanu a organizat o manifestare de Ziua Naţională a României, la care au participat aproximativ 2.000 de persoane.

Traian Băsescu a venit la manifestare în jurul orei 13.00 şi a dat două ture prin mulţime, mergând dintr-o parte în alta a aleii din faţa Primăriei, unde fusese organizată, cu puţin timp înainte, o paradă militară de mică amploare.

Şeful statului, sosit direct de la parada militară de la Arcul de Triumf, a fost primit de edilul Sectorului 2, Neculai Onţanu, dar şi de vicepreşedintele PDL Anca Boagiu şi de Anghel Iordănescu.

Înaintea sosirii sale, Onţanu s-a prins în Hora Unirii, alături de mai mulţi copii, pe care i-a invitat să întâmpine "un oaspete drag nouă".

Băsescu a salutat oamenii veniţi la evenimentul organizat de Onţanu, fiind primit cu aplauze şi cu scandări precum "Băsescu! Băsescu!" şi "Băsescu preşedinte!".

După cele două ture făcute pe aleea din faţa Primăriei, Băsescu a mers către corturile unde se servea fasole cu cârnaţi şi ţuică fiartă, el primind două porţii, pe care le-a oferit unor copii.

Băsescu a fost invitat de Onţanu în biroul său, unde cei doi au avut o conversaţie privată, care a durat aproximativ 15 minute.

Şeful statului le-a spus jurnaliştilor că a venit cu gânduri bune, de 1 Decembrie, la Primăria Sectorului 2, iar la întrebarea "Cum este printre oameni?", Băsescu a răspuns: "Credeţi că eu acum am aflat?".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a făcut baie de mulţime la manifestările organizate de Onţanu, porţiile de fasole le-a cedat.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Băsescu a făcut baie de mulţime la manifestările organizate de Onţanu, porţiile de fasole le-a cedat3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De asta nu pute base trimis de
( 2 dec 2009, 01:15:00
noroc ca mai face base cate o baie de multime ca altfel pute. Betiv ordinar ! Ne-am saturat de tine si de prostii de prin jurul tau. In 5 zile, pe mare vei face bai de multime cu marinarii si prin porturi, cu prostituatele si hamalii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei