Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a majorat fondurile alocate pentru subvenţionarea motorinei utilizate la lucrările agricole

Vineri, 15 August 2008 (14:10:46)


Guvernul a majorat cu 49,2 milioane de lei, la 109,2 milioane de lei, valoarea sprijinului financiar acordat producătorilor agricoli care beneficiază de subvenţionarea motorinei utilizate la lucrările mecanice de înfiinţare a culturilor în acest an.
 
  Executivul a modificat, în şedinţa de miercuri, HG 277/2008, care prevedea suma totală de 60 de milioane de lei pentru subvenţionarea motorinei cumpărată de agricultori. Prin HG 277, nivelul subvenţiei a fost stabilit la 1 leu/litru.

"Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale apreciază că, prin utilizarea acestei forme de sprijin financiar, vor fi înfiinţate în toamna anului 2008 circa 1,3 milioane ha de culturi, adică 38% din suprafaţa estimată a se înfiinţa în toamna acestui an", se arată într-un comunicat al Guvernului.

În prima etapă de acordare a subvenţiei, aferentă culturilor agricole de primăvară, de această formă de sprijin au beneficiat circa 67.000 de fermieri, pentru o suprafaţă de circa 1,5 milioane hectare, reprezentând 35% din suprafaţa cultivată în primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a majorat fondurile alocate pentru subvenţionarea motorinei utilizate la lucrările agricole.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a majorat fondurile alocate pentru subvenţionarea motorinei utilizate la lucrările agricole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SA PUNA OSUL LA TREABA trimis de
(15 aug 2008, 14:43:34
CINE VA INTOCMI ACTELE NECESARE DOMNII INSPECTORI DE LA DGAI CARE NU-SI JUSTIFICA PREZENTA IN TERITORII SAU SE GASESC FRAERI PE LA PRIMARII. TOTI CEI DE LA DGAI AU TRECUT LA INSPECTORAT SI-AU TRAS MASINI DE TEREN DOAR CA PRIMARII SA LE PUNA CITE O STAMPILA PENTRU A-SI JUSTIFICA MOTORINA.LUATI BANI DEGEABA, CULEGETI DATE DE LA PRIMARII,PENSIONATI-VA CA A-TI ROS UN OS DEGEABA PINA ACUM.
2.   CRED CA AI O FRUSTRARE trimis de
(15 aug 2008, 15:37:51
Mai IOANE de cand esti asa tare in tarus??Niciodata nu ati avut nevoie de ingineri ,dar voi nu sunteti in stare sa va completati o cerere de subventie,iar cand nu primiti banii ,dati vina pe ingineri ca nu v-au informat ca nu v-au ajutat ,ca sunteti nedreptatiti....Ati fugarit specialistii de peste tot ca va pricepeti si ati aratat cat de bine va pricepeti ca se vede cum arata campurile;nelucrate,pline de buruieni de 3metri ,iar voi va plangeti ....soarta cruda...Asta meritati,dar consolati-va ca exista loc si de mai rau...urmeaza.Vin sanctiunile UE pentru terenuri nelucrate si naingrijite,ca voi nu sunteti in stare pe la primarii sa va taiati spinii nici din fata primariilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei