Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 47 (8576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei mai buni elevi la limba engleză intră în competiție, pe 16 martie, la olimpiada județeană

Marţi, 27 Februarie 2024 (11:23:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa locală a Olimpiadei de limba engleză, gimnaziu și liceu, clasele a VII-a - a XII-a s-a desfășurat sâmbătă, 17 februarie 2024, în fiecare unitate de învățământ cu personalitate juridică, cu sprijinul directorilor care au asigurat toate condițiile necesare în vederea organizării și desfășurării competiției.

Pentru nivelul gimnazial, Olimpiada de limba engleză s-a organizat doar la clasele a VII-a și a VIII-a, regim de predare normal, iar la nivel liceal, la clasele a IX-a - a XII-a,pe două categorii: regim de predare normal și, respectiv, regim de predare intensiv/bilingv.

S-au calificat pentru etapa județeană din 16 martie 2024 elevii care au obținut la etapa locală minim 90 de puncte.

Comisia de organizare, evaluare și soluționare a contestațiilor a olimpiadei a fost alcătuită din responsabilii de cerc din toate zonele, membrii consiliului consultativ, profesorii metodiști și profesorii membri ai subcomisiilor constituite la nivel local.

Inspector școlar pentru limbi moderne-limba engleză, prof. Gabriela Parascheva Hisem, a arătat că olimpiada de limba engleză urmărește stimularea elevilor cu performanțe școlare înalte, care au interes şi aptitudini deosebite în domeniul competențelor lingvistice și interculturale în limba engleză. Standardele de performanţă ale olimpiadei reflectă standardele înscrise în Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi (CECRL).Competiția urmăreşte să evalueze competențele de comunicare, de receptare și de producere a mesajelor scrise și orale, precum și competențele de comunicare interculturală, și se adresează atât elevilor din învățământul public, cât și celor din învățământul particular și confesional.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesa site-ul disciplinei, https://limbimodernesv.ro/,  inițiat și coordonat de inspectorul școlar pentru limbi moderne-limba engleză, prof. Hisem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai buni elevi la limba engleză intră în competiție, pe 16 martie, la olimpiada județeană.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei mai buni elevi la limba engleză intră în competiție, pe 16 martie, la olimpiada județeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei