Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 12 (8541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala Colosseum Tournament de la Suceava se anunță un eveniment de zile mari

Miercuri, 17 Ianuarie 2024 (18:23:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Promotorii Gabriel Georgescu și Horia Rădulescu, împreună cu partenerul lor, suceveanul Cristi Varasciuc, au făcut primele precizări referitoare la gala de kickboxing Colosseum Tournament 43 în cadrul unei conferințe de presă desfășurată miercuri, la care au mai participat primarul Sucevei, Ion Lungu, directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, precum și cunoscuții luptători de kickboxing suceveni Bogdan Floriștean și Mihai Rusu.

„Venim după evenimentul de amploare de anul trecut care s-a dovedit a fi un mare succes și suntem deciși să ne autodepășim în 2024. Colosseum Tournament 43, care se va desfășura tot în cadrul istoric la Cetatea de Scaun, pe data de 28 iunie  2024, va fi cea mai tare gală a anului din România, vă asigur. Ceea ce am realizat în 2023 și ceea ce ne propunem pentru anul acesta nu ar fi fost posibil fără sprijinul Primăriei Suceava, al Consiliului Județean și al Muzeului Național al Bucovinei, și suntem recunoscători pentru acest lucru”, a precizat Gabriel Georgescu.

În ce-l privește pe edilul Ion Lungu, acesta s-a declarat foarte mulțumit de acest parteneriat: „Recunosc că anul trecut am fost puțin sceptic în ceea ce privește organizarea unui astfel de eveniment în interiorul Cetății de Scaun, însă ce a ieșit mi-a întrecut cu mult așteptările. Feedbackul a fost unul extraordinar, gala din 2023 dovedindu-se la final cea mai eficientă și cea mai ieftină metodă de promovare a municipiului Suceava. Am toată deschiderea pentru acest proiect și sunt convins că evenimentul din 2024, pentru care municipalitatea a alocat suma de 200.000 lei, va fi unul deosebit”.

Reputatul antrenor Horia Rădulescu, care s-a ocupat în trecut de pregătirea fostului mare campion olandez Semmy Schilt, unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile, a dezvăluit detalii legate de fight cardul evenimentului: „Lui Bogdan Floriștean, campionul mondial Colosseum Tournament al categoriei 65 de kilograme, i-am pregătit un meci de zile mari, împotriva campionului Japoniei, care deține centura mondială în cunoscutul circuit Legends, patronat de fosta mare glorie a K1, Peter Aerts, acesta din urmă confirmând deja că va fi prezent în luna iunie la Suceava, în calitate de invitat special. În ce-l privește pe Mihai Rusu, va lupta în cadrul unei piramide de patru la categoria 61 de kilograme, câștigătorul urmând să primească șansa de a lupta pentru centura Colosseum Tournament. Vor fi în total trei meciuri pentru titlu, însă vor exista și alte surprize pe care nu le voi dezvălui acum. Vă asigur că veți vedea la Suceava și alte nume mari”.

La rândul său, Cristi Varasciuc a făcut referire la ceea ce va reprezenta în ansamblu gala Colosseum Tournament 43 de la Suceava.

„În preziua evenimentului, vă așteptăm pe esplanada Casei de Cultură, unde vor avea loc cântarul oficial și conferința de presă, acțiuni care vor preceda un concert susținut de o trupă de succes din România. De asemenea, în ziua galei, vom monta la Cetatea de Scaun un balon cu aer cald, cu o capacitate de 10 persoane, cu ajutorul căruia sucevenii vor putea admira de la înălțime monumentul istoric de care suntem atât de mândri, cât și panorama orașului. Nu vom renunța sub nici o formă la filarmonică, care a produs atâtea ecouri pozitive anul trecut, și vom continua premierea sportivilor care au adus glorie Sucevei în trecut. Gala se va încheia în acorduri muzicale, printr-un alt concert de zile mari”, a declarat ambasadorul Colosseum Tournament.

Tot ca un lucru inedit, promotorul Radu Georgescu a anunțat că în interiorul Cetății de Scaun va fi creat un ludus, pe modelul școlii de gladiatori din Roma antică, locul unde gladiatorii se antrenau înainte să intre în arenă, prilej cu care spectatorii vor putea urmări scene de luptă adaptate acelor vremuri.

În încheiere, Emil Ursu, directorul Muzeului Național al Bucovinei, a mărturisit că se bucură de faptul că Cetatea de Scaun va beneficia din nou de promovare maximă: „E o idee fericită în care sportul și cultura își dau mâna și sperăm ca această colaborare să continue”.

Gala de kickboxing Colosseum Tournament 39, care s-a desfășurat pe data de 30 iunie 2023, la Suceava, s-a dovedit un show de amploare, gândit în cel mai mic detaliu, ce a pus în valoare Cetatea de Scaun într-un mod inedit și spectaculos. Peste 3.000 de suceveni au gustat din plin scenele de luptă din șanțul de apărare, care au fost preluate de portaluri și canale de transmisie din 80 de țări de pe patru continente. Spectacolul din ring a fost pigmentat cu un fundal sonor de excepție, asigurat de Filarmonica din Botoșani, tenori din Cluj-Napoca și de buciumași bucovineni. Foarte important este și faptul că luptele dintre sportivi s-au ridicat la înălțimea evenimentului, fiecare confruntare în parte oferind dozele necesare de suspans și dramatism pentru a cuceri entuziastul public sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Colosseum Tournament de la Suceava se anunță un eveniment de zile mari.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gala Colosseum Tournament de la Suceava se anunță un eveniment de zile mari3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei