Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 240 (8464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Judecătoarea de la Tribunalul Suceava a fost reținută, iar procurorii cer arestarea

Joi, 12 Octombrie 2023 (09:01:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, de la Secția Penală a Tribunalului Suceava, a fost reținută de procurorii Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție care activează la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Anchetatorii au obținut avizul Consiliului Superior al Magistraturii atât pentru reținere, cât și pentru arestare. Magistratul sucevean va fi dus la Curtea de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de joi, 12 octombrie. Alături de Ana Maria Chirilă a mai fost reținută o persoană, pentru care, de asemenea, se va solicita arestarea preventivă. În cursul zilei de miercuri anchetatorii au efectuat un număr de 12 percheziții. Una din acestea a avut loc la domiciliul judecătoarei, dar și la biroul de serviciu din incinta Palatului de Justiție. Cercetările vizează infracțiuni de corupție, divulgare de informații nepublice și favorizarea făptuitorului, în raport de sprijinirea activităților infracționale ale unor traficanți de droguri de pe raza județului Suceava. 

În cadrul acestui dosar, miercuri au fost chemați sau aduși la audieri și alți martori sau suspecți. Ana Maria Chirilă avea miercuri mai multe dosare în care trebuia să intre în ședință de judecată. Unul din acestea îl vizează pe comisarul-șef Radu Obreja, fostul șef de la Serviciul Permise și Înmatriculări, dar și pe ofițerul de la DGA Suceava Mihail Martin. Ședința de judecată privind dosarul de corupție nu a avut loc din motive lesne de înțeles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătoarea de la Tribunalul Suceava a fost reținută, iar procurorii cer arestarea.
 Vizualizări articol: 3577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Judecătoarea de la Tribunalul Suceava a fost reținută, iar procurorii cer arestarea5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei