Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 234 (8458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studentele de la USV, profil tehnic, pot să se înscrie în cursa pentru o bursă în valoare de 1.500 de lei pe lună, până la finalizarea studiilor

Joi, 5 Octombrie 2023 (14:44:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Studentele din anii de studiu II, III și IV, care urmează cursurile uneia dintre următoarele patru universități cu profil tehnic: „Ștefan cel Mare" Suceava, „Gh. Asachi” Iași, „Lucian Blaga" Sibiu sau Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, pot să se înscrie în cursa pentru o bursă în valoare de 1.500 de lei pe lună, până la finalizarea studiilor.

E.ON România derulează, de 17 ani, programe dedicate tinerilor – studenți, masteranzi și absolvenți, menite să le susțină dezvoltarea personală și profesională, deopotrivă. Printre cele mai importante și cu tradiție sunt programele START, Graduat E.ON şi Energy Challenge.

De curând, E.ON a lansat un nou program, Burse@E.ON, adresat de data aceasta numai studentelor. Acestea trebuie să fie integraliste, media generală a anului anterior de studiu să nu fie mai mică de 8,50 și această medie să fie menținută pe toată durata studiilor. Perseverența academică în domeniul energiei electrice, respectiv cel al gazelor naturale, se răsplătește cu o bursă privată în cuantum de 1.500 de lei pe lună, până la finalizarea studiilor.

Înscrierile se fac, până la data de 13 octombrie 2023, pe site-ul companiei E.ON România, în secțiunea dedicată. Ulterior, între 16-23 octombrie 2023, va avea loc partea de evaluare și interviurile, sprijinul financiar urmând să fie acordat cu începere de la 1 noiembrie a.c. Pentru mai multe informații puteți să accesați pagina de Facebook sau site-ul dedicat Burse@E.ON (eon-romania.ro).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studentele de la USV, profil tehnic, pot să se înscrie în cursa pentru o bursă în valoare de 1.500 de lei pe lună, până la finalizarea studiilor.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studentele de la USV, profil tehnic, pot să se înscrie în cursa pentru o bursă în valoare de 1.500 de lei pe lună, până la finalizarea studiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei