Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 209 (8433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Echipa Frăția Lupilor Suceava a participat cu succes la un puternic concurs internațional de airsoft cu tentă militară

Miercuri, 6 Septembrie 2023 (13:30:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa Frăția Lupilor Suceava a participat activ la cel mai mare eveniment de airsoft mil-sim (prescurtare de la military simulation) din România, intitulat OverLoad - Turning Point, care s-a desfășurat în proximitatea localității Avrig, din județul Sibiu, în primele zile ale lunii septembrie.

La startul maratonului de airsoft s-au regăsit un număr record de practicanți ai acestui spectaculos sport, circa 600, proveniți din țări precum Grecia, Italia, Ungaria, Bulgaria și România.

Sucevenii au făcut parte din Facțiunea Rebelilor, Golden Rats, a avut indicativul G (Golf) și au fost aliați cu echipa MAK din Târgul Mureș, condusă de Boer Jozsef, alias Joker.

Jocul a durat 40 de ore non-stop, fapt ce i-a solicitat la maximum pe concurenți din punct de vedere fizic și mental.

Scenariul a fost deosebit de complex, cu misiuni de dominație, protecție VIP, transport combustibil, detectare avion căzut, transport piese artilerie, fiind pigmentat și de intervenția în forță a mașinilor de teren, toată această acțiune întâmplându-se pe un teren accidentat, cu o lungime de 4 kilometri.

„Suntem foarte mulțumiți de prestația noastră, mai ales că din echipă fac parte și sportivi foarte tineri, cu un potențial extraordinar, ce a condus la un feedback încurajator de la întreaga comunitate de airsoft din România. Le sunt recunoscător camarazilor mei Adi, Ionuț, Sebastian, David și Vlad pentru implicare și pentru că nu au cedat nici o clipă, deși condițiile de joc au fost cele mai dure de până acum. De asemenea, vreau să mulțumesc echipelor MAK din Târgu Mureș, WWO din Oradea, cu care am colaborat excelent”, a relatat profesorul Marius Lup, membru al Frăției Lupilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa Frăția Lupilor Suceava a participat cu succes la un puternic concurs internațional de airsoft cu tentă militară.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa Frăția Lupilor Suceava a participat cu succes la un puternic concurs internațional de airsoft cu tentă militară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei