Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 195 (8419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cine erau cele cinci persoane din mașina care s-a făcut praf în accidentul de la Dorna Candrenilor și care s-a lăsat cu patru morți

Luni, 21 August 2023 (11:11:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma cumplitului accident din noaptea de duminică spre luni, de pe DN 17, de la Dorna Candrenilor, patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă.

Cei cinci erau membri ai Ansamblului ”Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca.

Cele patru persoane din autoturismul marca Audi care au decedat sunt Robert Ionel Mafteian, de 20 de ani, cel care ar fi fost și șofer, Maria Balan, de 26 de ani, Ioana Tiperciuc, de 18 ani.

Cei trei au murit la fața locului, în timp ce Andrei Pintilescu, de 31 de ani, a decedat la spital.

În stare gravă este Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, care era stabil și conștient și care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism la nivelul umărului stâng si al genunchiului drept.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30, iar mașina cu care circulau cei cinci a lovit cu putere un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. Este vorba de un autoturism marca Audi, cu volan pe dreapta, a cărei epavă a fost observată de un echipaj SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție.

Au fost alertați pompierii din cadrul ISU, Detașamentul Vatra Dornei, care au trimis la fața locului două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Pentru cele trei persoane care au murit la locul impactului s-au efectuat manevre de resuscitare minute în șir, dar echipajele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, iar una din posibilele cauze ar fi aceea că șoferul ar fi adormit la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine erau cele cinci persoane din mașina care s-a făcut praf în accidentul de la Dorna Candrenilor și care s-a lăsat cu patru morți.
 Vizualizări articol: 29935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cine erau cele cinci persoane din mașina care s-a făcut praf în accidentul de la Dorna Candrenilor și care s-a lăsat cu patru morți3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei