Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 156 (8380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un polițist a fost erou salvator pentru un băiat de 15 ani, rămas blocat într-o construcție care ardea

Joi, 6 Iulie 2023 (13:58:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Puternicul incendiu izbucnit în data de 4 iulie, în satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, care a cuprins o locuință anexă, a fost aproape de a provoca o tragedie. După cum au confirmat și pompierii militari, un minor în vârstă de 15 ani, care a suferit un atac de panică, a fost monitorizat de echipajul SMURD B2, fără a fi necesară transportarea la spital.

Ciprian, băiatul de 15 ani, este chiar fiul proprietarilor locuinței, iar acesta, pe fondul atacului de panică, nu părăsise imobilul în flăcări.

În infernul creat, copilul s-a aflat într-un real pericol.

Adrian, polițist la Compartimentul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, aflat în timpul liber în zona producerii evenimentului, a realizat gravitatea situației și a pătruns în zona cuprinsă de flăcări, de unde l-a scos pe copil.

Curajul și certa implicare în a da o mână de ajutor la locul incendiului au fost confirmate de mai mulți martori care au fost la fața locului.

”Dincolo de toți și de toate, avem și noi polițiștii cu care trebui să ne mândrim. Adrian este unul dintre ei și face cinste structurii în care își desfășoară activitatea.

Este un polițist bun, un om extraordinar, care nu își dorește să epateze în nici un fel și care consideră că ceea ce a făcut el este un lucru normal, de datoria fiecărui om.

Un lucru e cert. Pentru Ciprian și familia acestuia, dar și pentru întreaga comunitate din Vatra Moldoviței, de ieri au eroul lor, pe Adrian, polițist rutier, un om simplu, dar atât de important prin fapta sa”, au transmis polițiștii suceveni, care au ținut să scoată în evidență gestul colegului.

Focul de la Paltinu a pus probleme serioase pompierilor, având în vedere numărul mare de construcții apropiate.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit. Chiar dacă focul a fost localizat și nu s-a extins mai mult, pagubele rămase în urmă sunt mari.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un polițist a fost erou salvator pentru un băiat de 15 ani, rămas blocat într-o construcție care ardea.
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un polițist a fost erou salvator pentru un băiat de 15 ani, rămas blocat într-o construcție care ardea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei