Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 81 (8305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colegiul “E. Hurmuzachi” Rădăuți: 14 elevi calificați la 16 faze naționale ale olimpiadelor școlare

Vineri, 7 Aprilie 2023 (16:09:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În acest an aniversar, în care Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” a împlinit 150 de ani de existență, elevii și profesorii săi au obținut noi rezultate școlare remarcabile.

Astfel, la etapa națională a olimpiadelor școlare din această perioadă, 14 elevi vor reprezenta colegiul.

Eleva Molea Maria, din clasa a XI-a G, este calificată la trei olimpiade: Olimpiada de religie, prof. Miriam Leon-Postolache; Olimpiada de limba germană modernă, prof. Angelica Popovici; Olimpiada “Cultură și spiritualitate românească”, prof. Beatrice Halip și prof. Miriam Leon-Postolache.

La Olimpiada Națională de religie s-au mai calificat: Bodnărescu Ionela Narcisa, din clasa a IX-a E, fiind îndrumată de prof. Veronica Anton; Onesemniuc Ioan, clasa a XI-a C, prof. Miriam Leon-Postolache; Sava Matei, clasa a X-a C, prof. Miriam Leon-Postolache.

Calancea Ingrid Nicole, clasa a XI-a A, prof. Beatrice Halip, va reprezenta colegiul la Naționala de limba și literatura română, iar elevul Chirilă Teodor, clasa a IX-a D, prof. Paula Haiura, va participa la Olimpiada de limba engleză modernă.

De asemenea, Costache Manuela, din clasa a XI-a E, prof. Corvin Bejinariu, s-a calificat la Naționala de economie.

Vor mai merge la fazele naționale următorii elevi: Hriscu Erwin, clasa a XII-a E, prof. Nicoleta Mitrofan, Olimpiada de istorie; Juravle Giorrgio Alexandro, clasa a XI-a E, prof. Marcel Ungurean, Olimpiada de limba italiană modernă; Mehno Francesca, clasa a X-a F, prof. Delia Marțineac, Olimpiada de limba ucraineană maternă; Mihalescu Luca Ștefan, clasa a IX-a E, prof. Ana-Gabriela Pogorevici, istorie; Pătrăucean Bianca, clasa a XI-a E, prof. Elena Anton, Olimpiada de limba germană modernă; Tablan Alexia, clasa a XI-a C, prof. Maria Epatov, Olimpiada de lingvistică.

Totodată, elevul Sava Cosmin, clasa a XI-a C, prof. Loredana Strugariu, va participa la Concursul național de matematică aplicată “Adolf Haimovici”.

Mențiuni speciale pentru elevii care au obținut Premiul I la faza județeană, dar, din rațiuni ce țin de metodologiile de organizare, nu s-au calificat la faza națională (în primul caz - nu a întrunit punctajul minim pentru a se califica, în al doilea caz - nu se organizează fază națională): Filimon Elisabeta, clasa a IX-a C, prof. Gela Țofei, olimpiada de chimie, și Vicol Claudiu, clasa a VII-a, prof. Angelica Popovici, olimpiada de limba germană modernă.

„Colegiul Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți: 14 elevi calificați la 16 faze naționale ale olimpiadelor școlare. Felicitări și mult succes celor care vor reprezenta colegiul rădăuțean și județul Suceava la nivel național!”, a transmis conducerea colegiului, directorul Adrian Puiu și Luminița Lăzărescu - director adjunct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul “E. Hurmuzachi” Rădăuți: 14 elevi calificați la 16 faze naționale ale olimpiadelor școlare.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colegiul “E. Hurmuzachi” Rădăuți: 14 elevi calificați la 16 faze naționale ale olimpiadelor școlare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei