Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 77 (8301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cod galben de ploi, ninsori și vânt, dar și vreme deosebit de rece

Luni, 3 Aprilie 2023 (11:03:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o atenționare de tip cod galben, valabilă pentru o mare parte a țării, inclusiv județul Suceava, de vreme deosebit de rece, dar și de cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului.

Codul galben este valabil de luni, 03 aprilie, ora 23.00 până miercuri, 05 aprilie, ora 10 .00.

În intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece și temporar vor fi precipitaţii mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar în noaptea de marți spre miercuri (04/05 aprilie), aria acestora se va restrânge către nord-est.

În regiunile sudice și sud-estice va ploua, iar la munte și în zonele mai joase de relief din nordul și centrul Moldovei, Transilvania şi Banat se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în sud-vest, 40...50 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia, în sudul Olteniei și al Moldovei, unde vitezele la rafală vor depăși 55...65 km/h și pe arii restrânse 70...75 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi temporar și în restul țării, iar în a doua parte a săptămânii vor mai fi intervale cu precipitații mixte.

O altă avertizare, emisă tot luni, este de tip cod portocaliu, valabilă în data de 4 aprilie, în intervalul orar 02.00 – 22.00, când în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali va ninge abundent (30...50 l/mp) și se va depune strat de zăpadă consistent în special la altitudini mai mari de 1400 m. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...60 km/h și vor fi perioade în care va fi viscol și vizibilitate scăzută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod galben de ploi, ninsori și vânt, dar și vreme deosebit de rece.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cod galben de ploi, ninsori și vânt, dar și vreme deosebit de rece5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei