Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 76 (8300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Cristi Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2022 de către Federația Română de Culturism și Fitness

Duminică, 2 Aprilie 2023 (16:43:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-un cadru fastuos, Federația Română de Culturism și Fitness a organizat la Sibiu gala „Sportivii Anului 2022”. Cu acest prilej, s-a realizat un bilanț al rezultatelor obținute în anul precedent, fiind premiați performerii, antrenorii și toți cei care au contribuit la realizarea acestor performanțe. Printre laureații evenimentului s-au aflat și reprezentanții culturismului sucevean, care concurează cu succes în competițiile naționale și internaționale.

Astfel, Cristi Tcaciuc, fondatorul clubului Euro Power Gym din localitate, a fost desemnat antrenorul anului 2022 în țara noastră, vreme ce Albert Mufturel a fost ales sportivul anului la categoria masters pentru al doilea an consecutiv. Alți doi culturiști legitimați la Euro Power Gym s-au clasat pe locul 6 în topurile galei „Sportivii Anului 2022”, Doru Pescaru la categoria masters și Andrei Cîmpan la seniori.

Cristi Tcaciuc este un tânăr antrenor recunoscut pentru priceperea sa, el izbutind să șlefuiască trupurile multor tineri care au sfârșit ajungând campioni. Ca și sportiv, Tcaciuc a fost primul român care a reușit să se califice într-o finală de șase la un campionat mondial de seniori (Padova, Italia, 2012), în final obținând un onorant loc IV, la proba individuală, și un loc II, la proba de perechi.

Albert Mufturel s-a remarcat anul trecut la Europenele din Spania, acolo unde a reușit să devină vicecampion continental la patru categorii.

Tot la Europenele de la Santa Susana, Andrei Cîmpan a obținut aurul la categoria specială (Men's Bodybuilding Wheelchair), în timp ce Doru Pescaru a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la Men’s Clasic Bodybulduing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Cristi Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2022 de către Federația Română de Culturism și Fitness.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Cristi Tcaciuc a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2022 de către Federația Română de Culturism și Fitness0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei